Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sted: Wembley

Når: 13.30

Kanal: NRK

Dommer: Andre Marriner

Da er det igjen duket for kamp her i Premier League. Londons stolthet skal igjen få æren av tilfredsstille sultne VGD-er. Denne gangen møter de et høytflyvende Newcastle hjemme på Wembley, som i forrige uke slo publaget Manchester City. Pochettino setter Llorente på benken så han ikke blir for cocky etter å ha blitt matchvinner på onsdag. Lamela og Moura har kommet inn i laget, men overraskende nok er ikke Vincent Janssen å se i startoppstillingen. Kult om vi denne gangen er på fra start, men det ville vel vært for meget. Spår 1 - 0 til Newcastle i det 24 minutt og stanging resten av kampen.

Spurs stiller med følgende: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Winks, Sissoko, Eriksen, Lamela, Lucas, Son

Benk: Gazzaniga, Foyth, Rose, Walker - Peters, Dier, Wanyama, Llorente.

Videre kan man stille seg spørsmålet om det blir ny tilskuerrekord på Wembley i dag? Kjør debatt.

1
78 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

ohlalaSpurs

Fy faen som jeg hater disse kampene. Kunne fort vært avgjort til pause, men når det ikke skjer, så kan Newcastle fort ta ledelsen ved Rondon i andre. Deilig å se at vi avgjør disse kampene til vår fordel. Deilig at man ikke slipper inn mål denne gangen, og deilig at man nå kan lene seg tilbake å se resten av kampene med Spurs-seier i ryggen.

2

DennisB

Jeg kjenner en Eriksen som kommer fra Son. Ikke spesielt god i fotball skal sies.

2

Koskinen

Rondon hadde vært herlig å se i Spursdrakt som backupspiss for Kane. Bedre enn Llorente i lufta, og langt bedre på alt annet. Godt oppspillspunkt.

2

Detspørs

Måtte dette holde nå da. Da blir det bare moro å følge resten av runden med noen poengtap her og der. Selv ikke familieselskap i morgen kan ødelegge helgen da. COYS!

2

ultimasri

Hattrick av Siss!!! I feil mål....

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...