Nye VGD er lansert! Mer informasjon

4.Februar kl.21

Liverpool cruiser mot ligatittel nummer 19, da må West Ham bankes på bortebane. At man har mye skader på forsvarsspillere er ikke overraskende da Liverpool er verdens mest uheldige klubb når det gjelder dette. Uansett skal denne kampen vinnes, og det overbevisende! Kamptips: 0-4!

1
748 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tranquillo

Manuel Pellegrin about the chat with Klopp at the end of the game: “Klopp is used to winning with goals offside. He beat at Malaga with a goal that was seven metres offside. So he can’t complain about anything.”

3

gurglebassen

LOOOOOOOOOOOOL-.

1

Bakkus

Malaga hadde også offsidemål i den kampen, riktignok.

1

Knaxern

Samme mannen som vant med offside-avgjørelser mot Liverpool i 2013/14.

1

Semih

Klopp kan holde kjeft. Ufortjent at vi ikke vant denne.

3

VGoth

Klopp er en forbanna klovn. Uredelig og uspiselig etter alle kunstens regler. Liverpool raner med seg nok et poeng og fortsetter dermed i samme flaksespor. Helt jævlig.

En hel fotballverden føler med West Ham i dag. De vant egentlig 2-0.

City møter selvfølgelig nok en knalltøff motstander neste helg, som tilfeldigvis er stinn av selvtillit etter en overlegen 5-0-seier. Vanskeligst mulig utgangspunkt, da de også kjemper med nebb og klør for CL-plass. Liverpool møter på sin side nok et hjelpesløst møkkalag (surprise, suprise), og er klare til å rane med seg nye poeng. I denne avgjørende perioden er oppsettet helt perfekt for dem. Alt av dommeravgjørelser med seg, alt av marginer med seg, møter vingeklipte tabelljumbolag i vanskelige perioder mens konkurrentene spiser av hverandre osv.

Når skal dette ta slutt?

3

TrueTopRed

Er vel få som er så desperate med litt motgang som liverpoolfansen på disse sidene. Man vinner ikke en kamp og alt er dritt.

Rett å slett nydelig lesestoff.

3

gurglebassen

Klopp ser ut til å takle presset veldig bra her.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...