Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spilles 9. februar på Anfield.

Tabelltoppen skal tas tilbake, det skal legges press på City, og det skal scores litt mål med et toppet mannskap fra start. Satser på at vi stiller:

Alisson

TAA Matip VvD Robertson

Hendo Fabinho Keita

Salah Firmino Mané

Evt. Wijnaldum på midten, hvis han også er klar, enten for Henderson eller Keita (helst for Henderson, vil se Keita videre etter en positiv andre omgang sist).

1
274 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Justice 96

Morsomt at klovnene som levde på dommerhjelp i 20 år har begynt å gnåle om det nå. Med VAR hadde Fergus knapt vunnet et eneste ligamesterskap.

Sånn, der er nivået til bermen.

4

idiomatisk

At mennesker i det hele tatt svarer vgoth er et mysterium for meg. Om dere ønsker at trollet skal gå tilbake i esken så må dere bare ignorere det.

2

johwi68

Så nettopp en statistikk som viste at Man Utd har fått 27 mål denne sesongen som ikke skulle ha vært godtkjent. Bare 2 de har blitt frarøvet.

I dag fikk Liverpool en syltynn offsidescoring godkjent, den fjerde i år. Samtidig har LFC blitt frarøvet 32 (!) scoringer.

Helt sjukt.

2

Faquarl

Dommern sørger for at Liverpool er det beste laget i alle faser av spillet dessverre. Her skal det lages skikkelig tittelrace.

2

Sjefan

Hoho

2

VGoth

Dommern sørger for at Liverpool er det beste laget i alle faser av spillet dessverre.

Det er jo klart at når et nedbrutt Bournemouth (vinner omtrent aldri borte) kommer til Anfield og blir bortdømt fra start, så går lufta rimelig kjapt ut av ballongen. Liverpool fikk ignition flaks med blant annet offside-målet. Når dette skjer hele tiden, så er det lett å være "best".

1

Coutinho10

Naby Keita har vært utrolig god i dag.

2

LeopoldStoch

Keita har potensiale han. Han prøver alltid å skape noe, med pasninger igjennom ledd, eller føring av ball igjennom ledd. Da ser det jævlig håpløst ut når han ikke har dagen. Slik som mot West Ham.

Skal vi kjempe mot de beste lagene må vi ha en slik spiller på midten. Milner/Henderson blir for traust, selv om det er "sikkert".

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...