Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Arsenal v Manchester United (Sø 17.30)

Storkamp på Emirates Stadium mellom nummer 5 og 4 på tabellen.

Lagene (fra kl 16.30)

Håper på følgende lag:

---------------- De Gea

Young - Smalling - Lindeløf - Shaw

Dalot - McTominay - Pereira - Martial

---------------------- Pogba

-------------- Lukaku

Kamptipset 1-2

1
1k kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frogstuff

Takk for kampen! Jeg synes kampen totalt sett var ganske jevnspilt, Arsenal ble ikke rundpult og rundspilt..United gjengen har blitt vant til å vinne mot spillets gang, så når kampen faktisk er jevnspilt så oppleves det som maksimalt uflaks :-)

3

Makatelli

United gjengen har blitt vant til å vinne mot spillets gang, så når kampen faktisk er jevnspilt så oppleves det som maksimalt uflaks :-)

Hahahaha, her treffer du spikeren på hodet :) Det som gjør seieren enda deiligere er hvordan alle disse ekspertene og noen United fans var så overbevist om at de skulle høvle over Arsenal. Litt synd at den lille rotta Lingard ikke spilte. Skulle gjerne sett Lacazette danse foran han.

1

Caz91

Hva er det for noe drit vi får servert på TV? Lov å ha en objektiv og nøytral TV-dekning selv om treneren er norsk. Nesten som å se på MUFC TV dette. Latterlig intervju med Solskjær. Herre min hatt.

3

Zen0n

Enig. Voldsomt fokus på hvor flinke MUFC egentlig var og at United er så sabla gode, tross tapet. Greit at det er norske reportere som intervjuer en norsk trener som gjør suksess, men det får da være grenser.

Jeg fikk ikke sett kampen, men sett ut i fra videoreferatet fra nevnte kanal så var vi heldige. Straffen var billig, ja.

1

G0oner

Jeg fikk ikke sett kampen, men sett ut i fra videoreferatet fra nevnte kanal så var vi heldige. Straffen var billig, ja.

Heldig ja, griseflaks? Nei.

3 poeng var fortjent. Finnes det Unitedsupportere som er uenig? Kunne sikkert blitt uavgjort også, men Arsenal var særdeles dyktig i duellspillet og vi rev opp de fleste angrepene til United. Straffen er billig, men som det er blitt så populært her inne, ikke feil. Spesielt når vi har sett dommerstanden gå på smell kamp etter kamp før.

1

DennisB

Ollie Gunner Solshare. Tror han ble døpt som gunner, men et sted på veien gikk det helt galt.

United stoppa rekka vår på 49 kamper uten tap, nå er det vår tur til å gjøre gjengjeld mot Solskjær-rekka i England. På freaking tide.

2-1. Samma hvem som scorer. Da skal jeg freake helt ut, og ta meg en singha øl.

3

WaltonBreckRd

Ollie Gunner Solshare

Once a red, always a red. Ole har YNWA dypt i hjertet.

1

JFT_96

Uff. I frykt for gjentatte grusomme reprimander og 100% treffende personangrep fra forumets creme de la creme, milf-hunter, trekker jeg tilbake det jeg skrev om at Arsenal neppe får straffe i denne. Arsenal får helt sikkert straffe i denne hvis de skulle fortjene det.

Sånn, så håper jeg jeg slipper å ha den intellektuelle elite på nakken i tida som kommer.

3

kromkaka

There’s no debate — it was a penalty

Jon Moss was right to give a penalty for Fred’s challenge on Alexandre Lacazette. You may call it a “soft” penalty because there wasn’t that much contact, but the players were moving at speed and in that situation, you don’t have to whack someone for it to be a foul.

Jon had a great view, he saw Fred’s right leg connect with Lacazette with enough force to knock him off balance. Anywhere else on the field, it would have been given as a foul and forgotten about, but we’re mulling it over because it is a penalty.

Words by Peter Walton, former Premier League referee

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...