Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kunne ikke finne en transfertråd for United så lager denne.

Om målet er å komme tilbake til å kunne kjempe om de gjeveste trofeene og på alle fronter, hva bør da skje med troppen våres i løpet av denne sommeren?

I hvilke possisjoner må vi forsterke, hva kan vi hente fra egen klubb/akademi som gir oss en fullstendig tropp sterk nok for å være i gullkampen?

Som jeg ser det så er det et must å få på plass CB, RB og "RW". Men det ville heller ikke skadet å få en CM med stor fart i beina og som gir laget det vi mangler der. En Kante, Diarra, Makelele type spiller.

Prøver å skisse litt på hvordan jeg har lyst å se troppen neste sesong, i forhold til å både prestere bra mot de gode lagene, samt kjempe hele veien i alle konkuranser. En tropp med både topper og bredden.

Personlig er jeg veldig for rotering for å holde spillerne på tå (konkuranseaspektet) men også freshe i kroppen. Dette betyr at alle spillerne i "min tropp" vil få nok/mange kamper, da måletsettingen er å pushe for fremgang i alle konkuranser.

Keepere:

1) De Gea 2) Romero 3) Grant.

Spanjolen er noe av det bedre man får i possisjonen, og Romero en super backup. Ikke så mye å si her.

Høyrebacker:

1) Ny spiller 2) Dalot

Her håper jeg at den nye spilleren er såpass god og blir hentet inn for å være førstevalg, selv om det som tidligere nevnt, vil bli mye rotering. Man kan også bruke andre allerede eksisterende spillere ved behov (Lindeløf, Young, Bailly)

Ventrebacker:

1) Shaw 2) Young

Shaw har gradvis blitt bedre og bedre, og med rutinerte Young som ok backup/rotering er også denne siden grei.

Stoppere:

1) Ny spiller 2) Lindeløf 3) Smlling 4) Tuanzebe 5) Bailly

Håper vi henter et førstevalg i possisjonen, gjerne en spiller som er god med ballen og er flink til å styre/ta ansvar bak der + luftstyrke. Smalling har vært mindre skadet enn på lenge og har gått fra å være på "ut-lista" mi til å bli en fin rotasjonsspiller, selv om svensken er mitt førstevalg sammen med den nye stopperen. Bailly beholdes for å sikre opp, men ikke noen favoritt akkurat.

Sentral midtbane:

Pogba, Fred, Herrera, Matic, McTominay, Perreira, Garner, (Lingard)

I denne lagdelen ville jeg som skrevet tidligere gjerne sett en kjappbeint midtbanespiller ala kante++ for å enklere kunne dekke opp rom som oppstår. Men da er det litt avhengig at man tar noen valg for de som allerede står oppført over. Ville jeg byttet ut en Matic mot en slik type? Ja.

Høyrevinger:

1) Ny spiller 2) Lingard, Gomes, Chong

I denne possisjonen har vi vanvittig forbedringspotensial om vi får hentet "rett man". Det å kunne stille noen spm til motstander med en trussel med litt fart/flair på denne kanten ville gjort oss godt.

Venstrevinger:

1) Martial 2) Sanchez (Chong)

Her er vi godt dekket. Kan håpe at Sanchez står opp fra det døde, og blir en impact-player for rotasjon/benk, eller solgt hvis noen betalingsdyktige klubber slår til.

Midtspiss:

1) Lukaku 2) Rashford, Greenwood

Også her er det greit nok. Optimalt ville vært et førstevalg inn med Rash som god rotasjon bakom han, men da må Lukaku selges. Om det ikke skjer noe salg er han førstevalget i min måte å se det på, med relativt mye kamper på begge 2.

Ut: Valencia, Darmian, Rojo, Mata, Jones. Skulle det komme klubber som faktisk vil kjøpe Sanchez og Lukaku, så er jeg åpen for salg også der.

Toppet lag når vi har fått de 3 jeg skisserte på.

------------------- De Gea

Ny spiller --- Lindeløf --- Ny spiller --- Shaw

--------------- Herrera - Matic

Ny spiller --------- Pogba --------- Martial

------------------- Lukaku

Post gjerne egne vurderinger og rykter om spillere linket takt med at det skjer utover sesongen.

2
6,6k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sportfreaken

[Slettet]

18

TheBelfastBoy

Det er ekstremt fristende å drive voksenopplæring, men det nytter ikke. Det eneste som vi kan håpe vil fungere er å ignorere. Dersom det er vanskelig. Forsøk å scroll forbi. Dersom det er tricky, bruk script. Det eneste det ikke er poeng i er forsøk på å diskutere med disse. De mangler kapasitet til det.

En eller to er litt opp og ned, mens et par stykker er helt håpløse og desperate etter oppmerksomhet.

3

TrueTopRed

Kan ikke huske å ha sett deg her tidligere. Men er du så virkelighetsfjern at du bukker under når virkeligheten når deg igjen, så er det nesten bedre at du gjør det nå før "moroa" starter.

1

Sportfreaken

Nei, det kan du ta en god del av æren for! Var godt aktiv de første årene, men gidder sjeldnere og sjeldnere å involvere meg, rett og slett på bakgrunn av at bl.a du og kongo-farer’n herjer fritt. Hvor mange mobil-nummer har dere tilgjengelig? Med tanke på at dere dukker opp igjen til enhver tid med nye nick.

Ser samtidig at jeg ikke er den eneste som har forsøkt å snakke dere til noe i nærheten av fornuft, men forstår nå at det ikke finnes håp. Så ja, jeg får gjøre som TBB anbefaler. Nuke fungerer dessverre ikke på mobil, så man får bare lære seg å scrolle forbi idiotene.

1

wazzzza

Du må være den største nissen, idioten og tullinge på forumet med mils avstand i ett.

1

robins

9

Lezah

Få han der inn på VGD.

2

robins

@Lezah; Enorm fyr. Lager fryktelig mange nyanserte og fine Twitter-tråder. Med aspekter det nødvendigvis ikke alltid tas høyde for. Hadde gjort seg her inne.

1

Folkflesk

Ingenting nytt her. Tror de fleste har fått med seg at United hadde pengene og at Leicester kunne skvise sitronen maks. Men det er likevel helt klart naturlig å hevde at Maguire ikke er verdt så mye som 900 millioner. Hadde ingen gjort det ville noe ha vært feil.

1

Bongis

United.no har den statistikken jeg snakket om for noen dager siden om dyreste investeringer. Maguire er nede på en 13 plass. Maguire virker bare mer og mer som et fornuftig kjøp.

Neste sommer så håper vi går all inn for en ukjent men god sentral midt, i tillegg til høyrekant, dhrømmekjøp er Sancho.

2

TheBelfastBoy

Hehe, dersom det var hva du fikk ut av tråden forteller det mer om deg enn tråden i seg selv. Fin analyse som setter overgangssummen i perspektiv.

1

fugletitteren

Om Maguire isolert sett er verdt 80 mill pund er nå så. Men slik ståa er så tror jeg at det for United sin del er et bra kjøp.

1

Lezah

#mufc are set to launch a desperate £ 50 mill bid for @oddsbk player Espen Ruud.

Herregud, alle har mistet forstanden i denne klubben!

7

Kent

"You are a lazy piece of shit, Bailly. Always faking injured. Fuck off!"

- den_glade_gris, 26.07.2019

7

KingAnderson

Jeg er enig med Pogba6. James må være elendig. Han spiller jo bare på Wales. Hadde han vært god så hadde han spilt for et mye bedre landslag. Frankrike eller Brasil, f.eks.

7

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...