Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Swansea City - Manchester City FA cup.

Når : Idag kl 18:20

Tar Pep å gaper over for mye med å gå all in også her? Skader, overbelastning?

Risikerer han som sildefiskerne på doggarbank i gamle dager å sprenge nota med å være grådig å ta inn for mye sild i kastet.

Eller har han gode nok hjelpere som han kan kalle opp å berge også denne fangsten iland.? Kjør debatt.

2
339 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

JFT_96

Nei, nå må dere gi dere. Så dere ikke hva aguero16 skrev. Hold dere for gode til å kommentere negativt om andre lag eller andre lags supportere nå. Er dere helt besatt eller? Det er så kjipt å lese det, mye verre enn at dommeren forærer City et par mål i kveld.

Happy days nå gutter. Og følg aguero16 sitt gode eksempel.

3

KingAnderson

Enig. Dommeren gjorde helt sikkert sitt beste, så da skal vi ikke kjefte eller klage. Dommeren er helt sikkert flink han, og han sprang veldig fort innimellom og klarte å blåse veldig høyt i fløyten sin.

Happy days, ingen har noe å klage over. (Unntatt meg, som hadde fått 12 rette i tipping hvis ikke Newcastle hadde utlignet på overtid mot Bournemouth.)

2

ONV95

Er det City-fansen sin skyld at de ikke har VAR hos Swansea?

2

Volpe5

Ikke med tanke på at de sikkert har har minst like mange feilaktige avgjørelser, husk at City er det laget som har scora flest mål i hele Europa i år

2

Aguero16

Nei Franny. Ironien er på gang i tråden. At City får tyn for det ene og det andre lever jeg helt fint med. Det er dem samme 4-5 brukerne som hver gang sliper kniven. Kvelden blir egentlig bare enda bedre. Show must go on.

2

FrannyLee

Men det er en ting jeg stusser litt på og har lyst å hør din og andre Citysupportere si mening. Og andre også for den del.

Jeg synest Aguero skyter straffe veldig mye i keepermathøyde om keeper sjanser rett side. Veldig ofte iallefall. Og viser ofte også rimelig klart med tilløpet hvilken side han vil legge den. Tevez hadde forøvrig mye av det samme .

Yaya eksempelvis hadde mye mindre lesbare straffere synest jeg. Og sikrere. Har vel noe med selvtillit han viser på trening og opp mot manageren vil jeg tro.

1

Lezah

Burn

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...