Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Her må det vinnes.

2
577 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

johwi68

Ikke ofte jeg leser en Man Utd-kamptråd, men med influensa innabords ble det tid til det. Trodde ikke det kunne være like ille som i LFC-tråder, men det er det pinadø.

Man Utd spiller en god kamp mot det veldig bra hjemmelag, med tre sentrale spillere ute (Rashford, Herrera og Matic), men blir slaktet av enkelte for prestasjonene. Det er to hovedårsaker til at dette ender med null poeng, og det er sjansesløseri og det røde kortet til Young. Lukaku kunne ha avgjort kampen tidlig, men har ikke dagen. Det Young gjør er mer utilgivelig, og han setter lagkameratene i trøbbel når de jakter seiersmålet på stillingen 1-1. De Gea kunne selvsagt vært mer på hugget i dag, men det blir merkelig å gjøre han til en syndebukk, som enkelte gjør.

Under OGS har Man Utd framstått som et topplag, uansett hva enkelte supportere måtte mene. Det å ta dem fra en håpløs plassering, langt bak de andre fem topplagene, inn i kampen om Topp 4, er imponerende. Det samme må selvsagt sies om seieren mot PSG, flaks eller ei. Jeg tror Man Utd har en mye større sjanse til å slå ut Barca enn mange supportere tror. De som mister trua på OGS etter et knepent og uheldig tap mot Wolves minner om en del av de hysteriske LFC-supporterne her på VGD. Han kommer til å justere troppen i sommer, og dere er definitivt bedre rustet nå enn med Mourinho.

Til slutt. De LFC-supporterne som synes det er snålt at Man Utd-supportere tar et seriegull for Man City før et LFC-gull trenger en liten oppdatering på rivaliseringen mellom klubbene. Det er mulig det finnes en og annen som synes "araber-penger" er så grusomt at de unner Merseyside-klubben en tittel, men de er nok i 1:100. Om så mange. Jeg jublet for Aguero-scoringen i 2012, og unner ikke Man Utd flere PL-titler før min tid er omme (noe jeg håper ikke kommer før om tidligst 50 år). De må gjerne vake mellom 15. og 17.plass i mange sesonger framover, selv om jeg liker at de er så gode at rivaliseringen er skjerpet.

Men, i går kveld spilte Man Utd en bra kamp. Faktisk mye bedre enn i enkelte av seierne de har tatt, senest den på lørdag mot Watford. I går vant Man Utd skuddstatistikken 12-7, med 62% ballinnehav. Lørdag var tallene 6-14 og 51%.

15

GreySerpent

de er nok i 1:100

Jeg er faktisk den ene. :P Godt innlegg.

2

John||Locke

Men, i går kveld spilte Man Utd en bra kamp. Faktisk mye bedre enn i enkelte av seierne de har tatt, senest den på lørdag mot Watford. I går vant Man Utd skuddstatistikken 12-7, med 62% ballinnehav. Lørdag var tallene 6-14 og 51%.

Mange her har store utfordringer når det kommer til å vurdere en prestasjon. Forståelsen for fotball er så lav at de 90 minuttene man har vært gjennom, fordummes og kokes ned til to siffer, og dette brukes som en slags fasit for hvordan spillet og kampen var.

Hvis det riktige sifferet er størst, så var United bra. Hvis det er minst, er det alltid krise, uansett. Er de to sifrene like, kommer det ofte an på hvordan eventuelle mål ble scoret.

Når vårt siffer ikke er det høyeste, er det bare å sette seg tilbake å vente på muppetene som mener at "denne kampen BEVISER at vi må selge fem spillere og kjøpe ti dyre, med kule navn!"

-Pat

1

John||Locke

Føler at det krisemaksimeres litt. En del marginer mot. Gode sjanser, burde scoret flere. Slapp inn to tullemål. Pluss et idiotisk rødt kort.

Igjen sitter jeg med følelsen av at mange av de pubertale jentene her inne hadde vært strålende fornøyde om spillet var likt, men ballen spratt den andre veien.

-Pat

3

Tangsprell

Litt bedre effektivitet og dette hadde vært en strålende bortekamp av dere mot en vanskelig motstander.

Wolves skapte nesten ingenting og sjansene dere bommer er enorme.

1

TheFamous25

Endelig fikk de litt marginer imot seg dette united laget.

3

Kristwic7

Ikke alle som får offside avgjørelser dessverre.

1

ohlalaSpurs

Hver gang man skal inn i en tråd man finner interessant, så er det faen meg den samme dritten. Nesten utrolig at vi bare fikk ett innlegg i Spurs sin kamptråd i kveld. Som alltid like malplassert.

2

startelver

3 uker siden og chanten gikk: Ole's at the wheel , Ole's at the wheel"

Sesongslutt : Ole's off the wheel , Ole's off the wheel

2

missChance

Har ikke laget du later som om du er supporter av, kamp i dag? Laget er vel klart nå? Kanskje du burde vise litt interesse for det bare for å opprettholde inntrykket av at det ikke er alt United som holder deg gående?

1

TheBelfastBoy

Hehe, ikke la deg fyre opp miss. Han er nå herlig og? Nå minner han mest om en hund som ble mishandlet som valp hver gang den ser baksiden av en hånd. Han har allerede vært inne i Man Utd-tråden for å gardere seg ifbm oppgjøret mot Barcelona! :)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...