Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Søndag, 15:05. TV2 Sport Premium.

Leno; Sokratis, Koscielny, Monreal; AMN, Ramsey, Xhaka, Kolasinac; Mkhitaryan, Özil; Lacazette

Kamptips: 1-2

2
325 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DennisB

Seriøst, Son? Er det CV`en min du vil se? Hva er galt med deg?

Ikke en eneste gang har jeg skrevet noe som ikke stemmer med realitetene. Legger man sammen et tiår som oddssetter, og 20++ år som dels heltids oddsspiller og dels tennistrener, så får man faktisk 30 år hvor idrett har vært mitt levebrød. Hvorfor i all verden skal jeg bryte ned dette mer enn jeg har gjort på et forum som dette?

Beklager avsporingen, brødre, men jeg har fått nok av denne Son nå, med alle sine nick. Royu, Geers etc. Den største løgneren på VGD.

3

mikemodano

Collina hadde ikke lagt opp før han dømte Villarreal-Everton. Det var hans tredje kamp den augustmåneden, etter at han hadde dømt to italienske cupmatcher. Han hadde imidlertid nådd pensjonistalder som dommer, så ja, CL-kvalmatchen var hans siste offisielle oppgjør. Re. caliblues innlegg tidlig i tråden.

2

-k9b_

For å ikke snakke om at Collina nok fikk "diverse godt betalte toppjobber i FIFA og UEFA (hvorfor tror folk dette er samme organisasjon btw? Til tider virker det ikke som om de engang snakker sammen)" fordi han er tidenes mest berømte dommer, ekstremt gjenkjenbar og et ikon for dommere.

Ikke fordi han annulerte et Everton-mål.

Siden caliblue syntes det var relevant å ta med at kampfiksing i italiensk fotball var regelen heller enn unntaket kunne han kanskje tatt med at i Italia, så var Collina unntaket, ikke regelen.

As the infamous Calciopoli scandal, which embarrassed Italian football in 2006 demonstrated, Pierluigi Collina was incorruptible. The alleged preferential selection of referees to influence results in Italy’s top flight during the 2004/05 season was primarily instigated by Juventus general manager Luciano Moggi. Numerous Serie A referees were implicated in the scandal and only Pierluigi Collina and Roberto Rosetti remained untainted. One of Collina’s greatest achievements was to incur the resentment of Moggi after a number of decisions given against Juventus in that fateful season appeared to favour Juve’s opponents. Moggi claimed that Collina was too “objective”.

Fra denne artikkelen.

Som jeg skrev, spekulasjon, kombinert med halvsannheter.

2

rannov

Hvem er kulest av Bacary og Milfhunter?

2

FrannyLee

Milfhunteren ser iallefall ut til å ha klart å holde seg på streket å innafor i ei årrekke.

Det er vel ett must når det meste går ut på å prøve å provosere. Som jo er lovlig.

2

Retnuh_Flim

Unødvendig kommentar da jeg, udiskutabelt, er den kuleste personen på dette forumet.

2

rannov

Du er i alle fall kulere enn TrueTopRed.

1

hesja

Takk for kampen,Jeg er imponert over laget for tiden.Merkelig at ting kan bli så forandret med stort sett samme spillere.

2

Enzino

Bare å gratulerer Everton med en veldig fortjent seier, som burde vært større. De var gode, samtidig som vi var enda dårligere enn en svekket lagoppstilling skulle tilsi.

Ramsey, Iwobi og Leno eneste som får godkjent i dag. Resten var crap.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...