Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor: White Hart Lane

Når: 20.45

Med hvem: I studio til BT Sport sammen med Gary Lineker og Startelver.

Hva: Fotball. Engelsk. Premier League

Da er det tid for at Londons stolthet igjen skal spille kamp. I kveld tar man i mot nedrykkstruede Brighton, som virkelig har fått kniven på strupen. Kan Spurs komme seirende ut av denne duellen, eller har de planer om å gjøre racet om topp-4 enda litt mer spennende?

Sissoko ikke klar til denne. Ellers så er det vel de samme 100 andre som er skadet. Håper på en rolig kveld, men frykter at man må sitte igjen skuffet i kveld også. Det kan også sjå ut til at Hugo i buret rekker denne. Harry Winks er litt touch and go, så jeg regner med han også fortsatt er ute.

Her kan dere se høydepunkter fra fjorårets kamp mellom de to lagene.

2
112 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

king-26

Jeg synes faktisk Brighton fortjener honnør for innsatsen, veldig få lag som har greid å ligge så kompakt i 90 min og fortsatt holde konsentrasjonen oppe. Menmen, deilig seier selv om målet kom fra den personen som irriterer meg mest i universet akkurat nå. Lenge siden jeg har sett en fotballspiller underprestere så mye som Eriksen i 2019, men samtidig ha statistikken på sin side.

2

WaltonBreckRd

Nå ble det trøkk på White Hart Lane.

2

Raggen_

4-4

2

Koskinen

Tullete å spille med Llorrente når han møter 2 så gode stoppere i lufta. Få inn en midtbanespiller, spill med Son og Moura på topp.

2

king-26

Hadde Poch vært like kynisk som Hughton hadde han satt Rose som spiss og bedt han om å konstruere et straffespark. 90% sikker på at Rose hadde blitt for kvikk for de to trestokkene i Brighton-forsvaret.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...