Nye VGD er lansert! Mer informasjon
2
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

nlc

Pika hadde rett. Hadde Lpool handlet kraftig i januar hadde man vært både ligamester og klar til å vinne CL. Men FSG holdt på lommeboka

Nå sitter man igjen med tapt CL finale som sesongens beholdning.

1

Romlingane

Tredje størst omsetning og nest høyeste lønninger. Det har ikke skjedd siden før årtusenskiftet.

I forhold til økonomi var Rodgers andreplass enn større prestasjon enn Klopps andreplass. Før var 3-7 plass det man kunne forvente, nå er det 1-3 plass som er kravet.

1

-k9b_

1. Nei, Man City har høyere lønninger enn oss. Det jukses med regnskapet der, men ikke vær i tvil om at de har høyere lønninger enn oss.

2. Nei, det var den ikke. Spesielt fordi Klopp tok andreplassen med 13 poeng mer enn Rodgers, samtidig som han reiste hele veien til CL-finalen, men også fordi Klopp skal ha æren for at økonomien har blitt slik den er. Det er hans fortjeneste, der Rodgers bygde ned klubben, så gjør altså Klopp det motsatte.

1

liverpo__ole

Hadde helt glemt denne figuren. Takk for påminnelsen. Skal tenne et lys når vi vinner CL.

1

TheOpiate

Selve symbolet på en av de "supporterne" som fikk hele sin drive gjennom å fokusere på det negative i klubben. Det pussige er at det fortsatt er igjen et par av hans likemenn her inne, men at de på mirakuløst vis klarer å dra noe glede i sin supportergjerning gjennom at klubben har fremgang

1

minuspol

Sliter litt med å se logikken her. En tyngre satsing tidligere, som vel var det pikachu, undertegnende og flere etterlyste lenge, hadde vært feil fordi?

1

Machine_Head

Savner jeg egentlig Pika? Er usikker gitt. Iallefall en morsom greie at han ble mindre og mindre aktiv her inne jo bedre vi gjorde det som klubb.

1

malhen

Savner jeg egentlig Pika?

Nja det var nå litt underholdene å lese nattens herjinger til morgenkaffen enkelte ganger.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...