Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvis det stemmer hva jeg så fra flyet,så ser jeg rødt,man driver ikke slik,og særligt ikke fra fotballspillere...har dere hørt om sosiale medier og mobiler? Dere! skal jo være forbilder,men ser ut til att ett glass alkohol,så tipper det over til fotballsupporter nivå,der vi desverre ikke holder oss,og kan gjøre skjebnesvangre feil opp igjennom historien.

Joda før sosiale medier,så har det nok vært mye grums og litt av hvert med oss LFC supportere,men selve fotballspillerne på dette flyet,burde være for gode for dette,særskilt i dag med iphone og medier,skammeligt er bare forbakstaven

Nei! takk gi meg Man Utd,og vår rivalisering i stedet

Og dette er fotballspillere på A-laget vil jeg tru,som driver på sånn,ja da har denne klubben utbasunert seg på medier,og jeg vil tru Pep burde være flau

jeg sitter å lurer på om dette er fake news,hvis ikke? vel da er jeg møkk lei,alt av penger,PL og alt

Hvor faens dumme er det ikke å filme dette,forbanna møkka klubb..men regner med att de kjøper seg ut av all straff,siden de driter penger,og kanskje heller burde være litt ydmykende,og ikke holde på slik,pengene har gått til hodet til hele Man C,og alle gir faen...og vel sheikene betaler...no problem

Man Utd Langt foran enn denne klubben....laaaangt foran, vi og United er PL..så kommer Arsenal,Spurs,Villa,Preston,Nott Forest,Derby og gjerne Leeds

https://www.youtube.com/watch?v=2t1ZTQFZH-w&t=344s

Sofonda

3
48 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

GatlingGun

Oh lord. Snakk om dårlige tapere. Liverpoolfansen må være de mest vonbrotne i verden.

3

malhen

Øvrebø og Garcia.

1

Ale-Jet

Synes denne hakkingen på Man City har gått alt for langt. Skulle tro de fikk penger i fjor sommer, men det har vart i 11 år (!) nå, så på tide å roe ned og innse at de er kommet for å bli. De blir aldri verden kastet ut av CL heller. Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

3

LarsLie

Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Lite sannsynlig ja. Om man ikke ønsker å føle seg forutrettet da. Og det er vel noe som tyder på at mange ønsker nettopp det for å kanalisere skuffelse.

2

looprevil_fc_x2

Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Ja, stakkars. Det burde de kanskje tenkt på først. Det burde ringe en bjelle når dem synger battered in the streets.

1

malhen

Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Det er ikke sikkert, men når de i ettertid har blitt gjort oppmerksom på at dette kan oppfattes å ha en direkte kobling til Cox så er det minste de kan gjøre å beklage. De hadde kommet så utrolig mye bedre ut av det om de hadde sagt at de ikke visste sammenhengen og samtidig gitt en beklagelse.

1

Pogba6

[Slettet]

2

Lomasio

Knuse en buss, hive folk i en fontene og grise til Barcelona er ingenting mot å synge en fjollete sang i seiersrus.

2

robins

Slike sammenligninger jeg liker. Utskudd blant antageligvis flere hundre millioner(?) fans. Opp mot de fremste representantene for en klubb.

Konteksten er jo viktig her. Selvfølgelig er ikke samtlige av så mange fans "gode epler", sier seg selv. Det vet nok du også. Selvfølgelig ingen fornuftige pool-supportere som står inne for de handlingene.

Det er jo direkte pinlig det City-spillerne gjør, men det er jo greit å nyansere det de gjør også. De er i seieresrus og det er nok ikke så fryktelig gjennomtenkt. Man kunne dog styrt narrativet i ettertid bedre, og tatt selvkritikk.

Edit; Ser jo også at du har svart på endel utover det jeg har lest :)

3

looprevil_fc_x2

I motsetning til dere så er det så vidt jeg vet ingen av oss som forsvarer noe av dette. Han idioten som kødda i Barcelona har vel allerede blitt utestengt.

1

malhen

Idiotoppførsel det også, men synes du ikke at en bør forvente mer av profesjonelle spillerne enn av drita supporterne?

1

ohlalaSpurs

Det må være noe ekstraordinært med det å bli nyrik. Husker Chelsea-supporterne også var av samme slaget her inne da russeren kom.LDet var ikke så farlig hvor pengene kom fra, carefree også videre. Heldigvis var de også svært få, så man la ikke så voldsomt merke til det om det ikke ble tatt opp av andre lags supportere.De har på ingen måte klønet det så mye til som City har med denne sangen, men det er tydeligvis stor stas å vinne pokaler, så da er det ikke så farlig hvordan man gjør det.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...