Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvis det stemmer hva jeg så fra flyet,så ser jeg rødt,man driver ikke slik,og særligt ikke fra fotballspillere...har dere hørt om sosiale medier og mobiler? Dere! skal jo være forbilder,men ser ut til att ett glass alkohol,så tipper det over til fotballsupporter nivå,der vi desverre ikke holder oss,og kan gjøre skjebnesvangre feil opp igjennom historien.

Joda før sosiale medier,så har det nok vært mye grums og litt av hvert med oss LFC supportere,men selve fotballspillerne på dette flyet,burde være for gode for dette,særskilt i dag med iphone og medier,skammeligt er bare forbakstaven

Nei! takk gi meg Man Utd,og vår rivalisering i stedet

Og dette er fotballspillere på A-laget vil jeg tru,som driver på sånn,ja da har denne klubben utbasunert seg på medier,og jeg vil tru Pep burde være flau

jeg sitter å lurer på om dette er fake news,hvis ikke? vel da er jeg møkk lei,alt av penger,PL og alt

Hvor faens dumme er det ikke å filme dette,forbanna møkka klubb..men regner med att de kjøper seg ut av all straff,siden de driter penger,og kanskje heller burde være litt ydmykende,og ikke holde på slik,pengene har gått til hodet til hele Man C,og alle gir faen...og vel sheikene betaler...no problem

Man Utd Langt foran enn denne klubben....laaaangt foran, vi og United er PL..så kommer Arsenal,Spurs,Villa,Preston,Nott Forest,Derby og gjerne Leeds

https://www.youtube.com/watch?v=2t1ZTQFZH-w&t=344s

Sofonda

3
48 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Ale-Jet

Synes denne hakkingen på Man City har gått alt for langt. Skulle tro de fikk penger i fjor sommer, men det har vart i 11 år (!) nå, så på tide å roe ned og innse at de er kommet for å bli. De blir aldri verden kastet ut av CL heller. Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

3

LarsLie

Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Lite sannsynlig ja. Om man ikke ønsker å føle seg forutrettet da. Og det er vel noe som tyder på at mange ønsker nettopp det for å kanalisere skuffelse.

2

looprevil_fc_x2

Også interessant at folk tror at spillere som Bernardo Silva og Laporte med mening synger om Sean Cox. Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Ja, stakkars. Det burde de kanskje tenkt på først. Det burde ringe en bjelle når dem synger battered in the streets.

1

malhen

Selvfølgelig visste de ikke at det handlet om han.

Det er ikke sikkert, men når de i ettertid har blitt gjort oppmerksom på at dette kan oppfattes å ha en direkte kobling til Cox så er det minste de kan gjøre å beklage. De hadde kommet så utrolig mye bedre ut av det om de hadde sagt at de ikke visste sammenhengen og samtidig gitt en beklagelse.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...