Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Årets pre-season tråd. Liverpool spiller første treningskamp om noen dager mot Tranmere. Etter det reiser vi også i år til USA. Alle Liverpools treningskamper kan sees på TV2 Sumo, og på LFCTVGO. Community Shield-kampen mot Man City avslutter årets pre-season.

Terminliste: Torsdag 11.jul Tranmere-Liverpool Søndag 14.jul Bradford-Liverpool Lørdag 20.jul Liverpool-Dormund Mandag 22.jul Liverpool-Sevilla Torsdag 25.jul Liverpool-Sporting Onsdag 31.jul Lyon-Liverpool Søndag 4.aug Manchester City-Liverpool, Community Shield

2
366 svar

366 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Rome77

Kan dere ikke bare innse at Son ikke eksisterer så blir alt så mye greiere...

3

malhen

Hvem?

2

JFT_96

Cruzeiro tilbake på sitt beste (tilnærma hvetfall) i kveld. Og jeg tenker at vi kan drite i nye kjøp og stole på Jurgen denne sommern. Og tar meg en Brahma. Ekstra frio.

Kwame skulle vært her. Halvt Afrika, Rio.

3

masterpool

97 poeng holder ikke til ligagull, det fikk vi jo rimelig greit bevist. Da må vi gjøre noe mer neste sesong. Hvordan? Det er vanskelig å si nå, men vi kunne ihvertfall prøvd å forsterke. Om det ikke fungerer, så har man jo ikke tapt eller ødelagt noe, fungerer det så er det bra.

Jeg er rimelig sikker på at vi havner lengre bak ligavinneren i år, og at vi ikke har 25 poeng ned til tredjeplassen eller plassen bak denne sesongen. Hvorfor? Nettopp fordi jeg ikke tror at det er mulig å ha samme flyt i forhold til skader og spill som ifjor. Så får vi se om det skjer eller ikke. Det er lov å se bak resultatene, det meste gikk vår vei ifjor. Når da City i tillegg mangler flere nøkkelspillere gjennom store deler av sesongen, så tror jeg vi skal få slite. Litt av svaret vil nok komme allerede på søndag...

2

mcdermott

Litt av svaret vil nok komme allerede på søndag...

--- Hvilken del av svaret synes du man fikk svar på?

1

wa11in

Den foten der må vi da kunne få bruk for

2

WaltonBreckRd

Det gjorde de ikke mot Barcelona, og vant lekende lett 4-0.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...