Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Liverpool-Chelsea supercup onsdag 14 august kl 21

Nok et slags trofe å spille om for Liverpool etter at man tapte community shield på straffer. Dette er den europeiske supercupen og spilles i Istanbul. Det som er spesielt er at det er to engelske lag og Chelsea må jo sies være en rival i topp 4 i år. Liverpool vant ganske enkelt over Norwich i serieåpningen, mens Chelsea ble sendt hjem med 4-0 i bagasjen fra Old Trafford. Savnet av Hazard er kanskje for stort? Han var jo blant ligaens beste spillere. Liverpool mangler Alisson som er ute i 6-8 uker med skade så Adrian står i mål her. Ellers bør vel Mane starte denne, han har nå fått et par ekstra treningsøkter, men det er absolutt ikke sikkert. Origi spilte seg på ingen måte vekk i serieåpningen og med spillere i form så får Klopp et luksusproblem.

Jeg tror faktisk dette Chelsea laget ikke skremmer så mange, så Liverpool er nok favoritter her og særlig på nøytral grunn.

1
732 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

jaskopasko

Straffen skulle vært tatt på nytt, syntes de nye straffereglene er helt på trynet, siden det aldri blir riktig

2

modo

Det er ikke noen ny regel, men det var nytt at man skulle bruke VAR til å finstudere dette under kvinne-VM. Det ble såvidt jeg leste besluttet å gå bort fra dette pga kontroversen det skapte.

1

jaskopasko

Det er ikke noen ny regel, men det var nytt at man skulle bruke VAR til å finstudere dette under kvinne-VM. Det ble såvidt jeg leste besluttet å gå bort fra dette pga kontroversen det skapte

--------------------------------------------

Keeperen skal stå på streken til straffen blir tatt, det gjorde ikke Adrian og dermed skulle straffen vært tatt på nytt akkurat som i West Ham - Man City fra Lørdag, slik jeg ser det kommer det bare til å bli tull på dette, noen ganger så funker det, andre ganger så funker det ikke, noe burde gjøres her

1

Marcus-P

Må gi skryt til den kvinnelige franske dommeren som dømte bortimot perfekt. Fikk spillet til å flyte, var oppe i alle situasjoner. Hun fortjener å dømme CL denne sesongen. Merkbart at alle spillerne ble litt roligere!

Deilig med seier og en ny pokal i skapet.

2

Seavard

Må gi skryt til den kvinnelige franske dommeren som dømte bortimot perfekt. Fikk spillet til å flyte, var oppe i alle situasjoner. Hun fortjener å dømme CL denne sesongen. Merkbart at alle spillerne ble litt roligere!

Helt enig og godt innlegg!

1

idiomatisk

Må gi skryt til den kvinnelige franske dommeren som dømte bortimot perfekt.

Hun holder utvilsomt nivået.

Litt synd at hun ikke tok filmingen til Abraham, da hadde hun hatt en perfekt kamp. Nå aner jeg ikke hva VAR drev med, men om de har sagt til hun at den var tvilsom og hun allikevel valgte å dømme uten å se over situasjonen så er ikke det fult like bra.

1

Aguero16

Nå aner jeg ikke hva VAR drev med,

Var det VAR i ekstraomgangene?

1

NoDabForYou

har sagt til hun at den var tvilsom

...til henne.

1

McLovin

For hver gang Fjørtoft er på skjermen, jo mer kokos virker han.

2

Seavard

Ha,ha. Tenkte akkurat det samme :-)

1

startelver

Trodde ikke Klopp skulle juble så mye for denne pokalen? Kanskje det er fordi han innser det ikke blir så mange andre pokaler å hente denne sesongen.

2

malhen

Trodde ikke Klopp skulle juble så mye for denne pokalen?

Kanskje han er mer lettet fordi det finalespøkelset virker å være jaget bort av Lilli Bendriss.

1

Tellyrex

Kan være, eller det faktum at han har tapt to straffekonker med Liverpool tidligere.

Du ser vel også såpass med fotball at du har fått med deg at Klopp er et følelsemenneske av rang.

Se på Pep og City når de slo oss. Ekstra følelser og endorfiner etter en straffekonk, og ikke etter seier etter vanlige 90 min. Enkel logikk.

1

Magnific

Trodde ikke Klopp skulle juble så mye for denne pokalen?

Hvorfor skal han ikke ? Jobbes knallhardt hver dag året rundt for å vinne pokaler når sjansene dukker opp. Ikke den mest prestisjetunge cupen selvsagt, men folk skal ikke undervurdere betydningen slike seiere har for en spillergruppe.

1

masterpool

Som nevnt, Adrian må treffes! Men jadda, nå er vi i en god finale stream.

2

Tellyrex

En skikkelig potetsekk av en keeper. Virker som en meget vill type.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...