Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fredagskamp: Aston Villa - Everton

I kveld spilles oppgjøret som har blitt spilt flest ganger i engelsk toppdivisjon. Mellom en gang erverdige Aston Villa og en gang verdige Everton.

To lag med ganske forskjellig start på sesongen. For mens hjemmelaget har spilt brukbart uten å få resultater, har bortelaget startet OK uten å imponere spillemessig.

Dette er typen kamper Everton har en lei tendens til å søle bort for mange poeng i. Kun seier er godt nok i kveld, men et hjemmelag med et fullsatt Villa Park i ryggen vil nok sørge for at det ikke er bare å plukke med seg poeng uten kamp.

Marco Silva klar på pressekonferensen i går at han regnet med en mer åpen kamp enn hva åpningskampene til Everton har vært. Og et offensivt hjemmelag som går for tre poeng skal nok passe Everton brukbart.

Ingen store endringer for Evertons del. Sannsynligvis to posisjoner det er usikkerhet rundt. Schneiderlin er tilbake etter karantene og kan ta tilbake plassen fra Gbamin. Samtidig nærmer Moise Kean seg sin første start.

Kampen i kampen blir Seamus Coleman opp mot rotta Neil Taylor. Taylor var nær ved å avslutte Colemans karriere med sin skrekktakling for Wales mot Irland, men Coleman har kjempet seg tilbake fra det doble beinbruddet han ble påført. Han er kanskje ikke typen til å ta igjen, men det er neppe mange blå som vil bruke det mot Coleman om han plukker opp et rødt kort og noen kampers karantene akkurat i kveld. Lov å tråkke til/på litt ekstra.

Resultattips 0-1 (Mina)

2
122 svar

122 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ohlalaSpurs

Det var Grealish sin første seier for Aston Villa i sin 300 kamp i Premier League. Tenk hvilken sprut det blir i dusjen i garderoben etter kveldens kamp.

2

keyser1

Det var Grealish sin første seier for Aston Villa i sin 300 kamp i Premier League.

Og enda er han jo bare unggutten. Han kommer jo til å sette en uslåelig rekord i antall PL-kamper før han er 25.

2

ohlalaSpurs

Her snakker vi et unikum.

1

Eldon

Unner Villasupporterne dette øyeblikket. Artig å se.

2

Villans20

Zep obsessed med villa

1

startelver

Everton skuffer , ikke lenger en topp 6 kandidat.

1

zephyrus

Trezeguet opptrådte fryktelig usportslig da han hindret Everton i å ta et raskt frispark fem minutter før slutt...

Villasupporterne her inne, som jeg opplevde at etter kampen mot Leeds på slutten av forrige sesong er så opptatt av etikk og moral på banen måtte jo bli jævlig flaue over spilleren etter denne situasjonen...

Men det er sikkert greit når deres egne er usportslige...

1

Dr.I.Tidemann

Her letes det med lys og lykter. Dette var tynn suppe.

1

zephyrus

Dette var tynn suppe.

Tynn suppe?

Når vi scorte et mål mot villa forrige sesong bare fordi vi gjorde det mens en villaspiller lå nede ble vi kalt for både det ene og det andre som ikke egner seg til å skrive på dette forumet...Enda vi ikke brøt noen regler så mente villasupporterne her inne (særlig en sutrekopp) at attpåtil alle Leedsspillerne var usympatiske.

For å bruke logikken til villasupporterne : Trezeguet opptrådte usportslig og hindret Everton i å ta et kjapt frispark når Everton prøvde å få en utligning like før slutt. Dette mener jeg sier mye om alle spillerne til aston villa. Usympatisk lag.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...