Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette vinduet blir interessant. Har OGS’ opprydding og satsing på ungguttene gitt resultater i de fem månedene som har gått? Hvilke spillere har grepet sjansen og hvor skorter det på kvalitet/konkurranse? Og er/blir framtiden til nøkkelspillere som De Gea og Pogba avklart? Og ikke minst: Hvem blir solgt og hvem blir hentet til klubben?

Kjør transfers!

2
2,3k svar

2294 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Giggsy11

Pogba6 er bra dum som tror at alle navn som United ryktes til stemmer og når de går til andre klubber er det ensbetydende med at de har valgt bort United. Herregud så heldige vi er som har denne "supporteren" blant oss.

4

Bongis

Det Pogba6 er flink på er å sette alt i et dårlig lys. Da oppnår han akkurat det han vil.

TTR er det hvert fall mulig å diskutere med, selv om han gjør akkurat det samme. Fokus på det negative, og argumenterer sin sak ut ifra det. Det er ikke ment som et stikk TTR, det er bare ikke min stil.

For å si det slik, så er det en grunn til at jeg ikke nevner Lingard og Pereira mye i mine innlegg.

2

fugletitteren

At man ikke vil deale med Raiola er helt ok. Når Braut scorer HT i kveld så blir den vinklingen fra diverse engelske og norske journos helt som forventet.

Noen prinsipper får man faktisk ha og å bli herjet med av Raiola, synes jeg er helt ok at man slår ned på. Dog kunne man innsett det enda tidligere.

Mye man kan ta Ed på, men om man ikke ville gå ned på syke agent fees samt UKK støtter jeg fullt ut. Blitt helt latterlig hvordan noen få agenter har balletak på klubbene.

Få det bort.

4

missChance

En annen ting er at Haaland antakeligvis allerede så Tyskland som neste trinn på stigen.

2

TrueTopRed

At man ikke vil deale med Raiola er helt ok. Når Braut scorer HT i kveld så blir den vinklingen fra diverse engelske og norske journos helt som forventet.

Enig. Men for folk og spillere rundt omkring som ikke er så innsatte og forstående som folk på VGD, så kan det ikke se bra ut utenfra.

Hattricket til Haaland setter litt lys på saken med United og overganger.

Prøv å se for deg situasjonen gjennom andre enn norske forstående øyne.

Haaland "vraket" gamletreneren for en eller annen grunn (trolig penger?), og nå altså denne saken med Bruno der man for andre vindu prøver å vende på hver euro for samme spiller.

På en annen side så skaper rykter klikk på sosiale medier.

1

TheBelfastBoy

Tror King kunne vært et helt ok kjøp. Hodet på rett sted (både i form av fotballhode og holdninger), svært bra fysikk og ok ferdighetsmessig.

Han er kriger, og han kan spille både venstrekant, i mellomrommet bak spissen og spiss. Skal man sammenligne med noen må det være en litt middelmådig Firmino. Burde selvsagt ikke være et førstevalg, men han hadde vært en nyttig spiller i stallen. Har definitivt kvaliteter vi mangler.

Rykker Bmth ned er det gjerne en spiller man kan følge opp.

3

Dux1

King er muligens bedre enn Ighalo, men ikke £30 mill bedre. Spesielt når OGS mer eller mindre bekreftet i går at utlegg i januar påvirker transferbudsjettet til sommeren...

2

deleted336725

Firmino

Dette må være kødd? Om ikke: tror du skal gå litt stille i dørene fremover når det snakkes om å sammenligne spillere.

1

TheBelfastBoy

Hvilken spillertype har stereotype-vurderingen din fortalt deg at King er?

1

Pogba6

Giggsy11: Som sagt. Sier Jim Solbakken deg noe? Du kan jo Google han og Ighalo og så Jim og Ole Gunnar? Si fra hva du finner:)

3

TheBelfastBoy

Det er en svært alminnelig strategi blant managere/trenere å forsøke å skyve ledelsen foran seg når det butter litt i mot. Men det er fullstendig amatørmessig, og det skaper et dårlig klima som garantert ikke gavner klubben.

De beste, feks Ferguson og Klopp, er/var garantert knallharde innad, men de var alltid forsonende og samlende utad. Som alle store ledere. Sånn sett har det vært interessant å se hvor ulike Klopp og Rodgers har fremstått i så henseende.

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/liverpool-fc-brendan-rodgers-manager-leicester-city-celtic-fsg-john-henry-epl-a9142616.html

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...