Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei alle,

Som noen vet så har jeg vært Arsenal supporter i mange, mange år. Tiden min som Gooner har både hatt oppturer og nedturer. Wenger har gjort sinnsykt mye for klubben i mitt hjerte og jeg har opplevd å se Henry og Bergkamp spille sammen live på Highbury.

Men nå har det gått en del år. Når jeg sier en del år så er det 13 år siden sist vi vant ligaen. Klubben min har bare gått en vei etter at vi bygget ny stadion og nå lever jeg med en manager som ikke er god nok for AFC!

Med det mener jeg at jeg blir lei meg hver gang det blir tap eller uavgjort, vi gjør dumme tabber i løpet av en kamp, spillerne ikke blør for drakta, Xhaka har klippekort osv. osv. Det går utover min kone, unger, foreldre, venner og venners venner.

Jeg har tenkt drit lenge på dette og reflektert. Er det dumt av meg å bli ManCity supporter? Folk kan si at jeg følger laget som vinner mest men nei. Jeg vil oppleve at laget mitt vinner CL og PL igjen. Det vil jeg og det kommer ikke til å skje med Arsenal sålenge Goodebening styrer skuta.

Tips mottas med stor takk.

2
40 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

wig1

En rask off-topic sak. Er det flere som får opp dette? Som om vgd har spydd ut litt blekk over noen av kommentarene. Foreløpig ser jeg kunne dette i denne tråden.

2

bjoro33*gammel

Er det flere som får opp dette?

Jepp.

det e bærre lækkert

stort blekkpatronproblem med skjermskriveren til vgd nå

1

wig1

Deilig VGD om dagen da. Nede et par dager og bokstaver og siffer løper løpsk.

On-topic: Man kan selvsagt bytte lag. Jeg sørger alltid for å holde med de som vinner. Slet litt i fjor da Liverpool og City spilte så tett i ligaen hele veien da.

Edit. Forbanna finske jobbserver!

1

-Jolla

Er bare en søppelbruker som bruker Zalgo eller noe lignende. Er ikke noe magi eller fiksfakseri. Kun konvertering.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...