Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vi skal innom Champions League i midtuka, men det får vi ta på internasjonalen.

Søndag 10.november kommer City og spillerbussen deres på besøk til Anfield.

Kampen blir vist på Premier League-kanalen, på stadion og sikkert på din lokale pub. Som allltid når Man City spiller en fotballkamp er de soleklare favoritter. De kommer med tidenes dyreste spillerstall og i følge deres egne og mange andre supportere tidenes beste manager. Denne komboen gir en symbiose som er nesten uslåelig, og det får nok Jurgen Klopps mannskap kjenne på i denne kampen. VAR skal også være med her og rykter sier at FA klarer å få Martin Atkinson til å dømme kampen. Skjer dette blir det nok en gang som å spille mot 12 mann for de rødkledde, men det ville dessverre ikke vært veldig sjokkerende.

Pep har allerede starta med sine mindgames, da han anklaga Mane for å være en filmer rett etter hans eget lag hadde tatt tre råsterke poeng. Når man ser hvor fokusert mannen er på Liverpool, skjønner man at han har en råsterk plan klar.

Liverpoolsupporterne må håpe på et mirakel her om medgangen skal fortsette. Resten av forumet vil sannsynligvis holde med City. Litt fordi enkelte mener City-suksess ikke betyr noe som helst, litt fordi mange hater Liverpool og litt fordi Liverpoolsupportere takler medgang veldig dårlig og er de verste.

Når det gjelder City-supporterne: nå er det igjen, agurken, korrupte UEFA, uskyldig inntil motsatt er bevist, fly on the wings of love.

Kamptips: denne tar Goliat. Liverpool 0-3 Man City. Salah snytt for en klokkeklar straffe, ett av city-målene er offside og Fernandinho slipper som vanlig unna et rødt kort.

Sterling, Aguero og KDB med målene og Pep feirer med å snakke om Liverpool.

God kamp og god stemning i tråden.

13
1,1k svar

idiomatisk

Qatar eier ikke City, men selvsagt, det passer alltid fint å tillegge City enda mer usaklig dritt fra et forumtroll.

dette klubb- «VM» skal vel spilles på samme baner som tulle-VMet om tre år ,så da spilles jo kampene oppå døde mennesker. Burde ikke dere Poolfans som angivelig er så forferdelig imot alt av regimer nede i disse landene vise litt snev av kritikk/boikott selv da?

Du tar jo aldri poenget, men alt bokstavelig.

Det ellers bar urkomisk at City-supportere i det hele tatt kommenterer dette, da klubben eies av et lignende regime som Qatar.(som var poenget, om du fortsatt ikke har tatt det.)

Det er bare trist at disse regimene bruker fotballen til å renvaske seg selv, og all suksessen City har i dag eksisterer kun fordi disse statene skjønte at fotballen var en fin måte å bygge opp sitt renome og merkevarer. Klubb VM i Qatar burde blitt droppet, men Liverpool kan ikke lastes for en turnering FIFA setter opp.

1

Anelka2

Jo, jeg skjønte det usaklige poenget ditt.

Liverpool er en såpass stor merkevare at de i likhet med de største favorittene i fotballVM kunne gått foran imot FIFA, Infantino og resten av de griske pampene som ødelegger fotballVM. Det er der en kan begynne å snakke om at fotballen er ødelagt istedet for nok en gang smøre ut behovet sitt for å rakke ned på en rivalklubb en ikke liker.

2

idiomatisk

Jo, jeg skjønte det usaklige poenget ditt.

Nei. Du trodde faktisk at jeg mente at Qatar eide City. Du tok ikke poenget, men nå som jeg forklarte det så skjønte du det.

Fotball VM er en begivenhet som skjer hvert 4. år. At Qatar fikk det er en skam, på lik linje som at eierne bruker City til å bygge opp sitt merkenavn. Jeg begynner å snakke om det der det engasjerer meg mest, og det er med City ikke fotball VM om 3 år. Tviler på at det bare er for Liverpool å stå i mot FIFA slik du tror.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...