Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Crystal Palace - Liverpool lørdag 23 nov kl 16

Det er på tide å rette blikket bak landslagspausen for etter den er det ikke noe landslagspause før mars! Det betyr uke inn og uke ut med fotball til da. Crystal Palace er neste motstander ut for Liverpool i jakten på ligagullet som unektelig har starta meget bra. Kun Ole Gunnar på Old Trafford har tatt poeng mot oss hittil og det irriterer meg kanskje litt mye. Crystal Palace skal normalt sett være en overkommelig motstander for Liverpool, men samtidig her var det 3-3 resultatet kom da i 13/14 sesongen. Uansett Liverpool nå og Liverpool 13/14 er to helt forskjellige lag. Det har ikke sett helt bra ut for Liverpool borte mot disse motstanderne som Sheffield United og Aston Villa, men man har likevel tatt alle 3 poengene.

Robertson tvilsom noe som er et stort tap. Kan anta at enten Gomes eller den evige poteten Milner tar hans plass. Såfremt det ikke oppstår nye skader i landslagspausen sier laget egentlig seg selv. Matip er vel heller ikke klar helt enda, så blir med Lovren og Virgil i midtforsvaret.

1
288 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

milanB

Fin lesing denne tråden nå. Enkelte supportere fra andre lag må virkelig ha det tungt i livet om dagen. Hatet mot Liverpool er sterkere enn å støtte egen klubb med milfhunter i spissen. Moro!

3

mikemodano

Fin lesing denne tråden nå

Man ser også the usual suspects som griner når Liverpool ikke leder 3-0 etter et kvarter, og ikke ter seg videre intelligent. For ikke å snakke om at man burde ha ofret en forsvarer og satt inn Salah (mot Crystal Palace, for svingende!) for å få 3-1 på tampen.

1

Son

Oppskriftsmessig dommerhjelp også et pool mål etterpå.

3

Knaxern

#ABL #VARpool #Unbeareables #Topoftheleague #3p

2

Eldon

Denne sesongen kommer til å ta livet av meg.

2

Gunstein12

"Dra krakken bortåt glase"

2

Eldon

Den der fortjener egentlig flere tomler.

2

return_of_drakkar

Lykken står den kjekke bi, heter det seg. 1-0 målet var det klare beviset på det.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...