Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Englands kamp nummer 1000

3-0

Oxlade og to av Harry Kane

1
20 kommentarer

Knaxern

Det blir Englands bane i neste års EM når motstanden blir uendelig mye bedre enn dette bedrøvelige montenegrinske laget

Om England får spilt inn:

Reece-Tomori-Gomez-Chilwell Trent-Henderson-RLC Sancho-Kane-Sterling

Da kan de bli farlige, da er det tempo over hele linja utenom DM og spissplassen, men det skal gå greit med resten rundt.

1

-k9b_

Enig i mye, og jeg skulle også ønske England satte 4-3-3 som standardposisjon.

De kan kopiere veldig mye fra Liverpool med spillere som i utgangspunktet ikke er så forskjellige.

De 3 på topp skal kunne likne litt, Sancho, Kane, Sterling / Rashford. Her skulle det være mulig å gjøre mye av det samme som Liverpool gjør.

På midten er det vanskeligere, fordi der må Henderson gå ned i Fabinho-rollen, og da mangler det litt i en av de to 8'er-rollene. Jeg liker best Ox, Winks og Maddison som kandidater der. Barkley er vel egentlig aldri helt god nok. Declan Rice tror jeg ikke er helt klar.

TAA og Chilwell er fort beste backparet i EM, så da er det bare spørsmålet hva som skjer i midtforsvaret. Drømmen er selvsagt at Gomez spiller seg fast inn på Liverpool, da tror jeg han får plassen, det begynner å haste med å spille inn Tomori, så det tror jeg ikke skjer, Maguire skal nok ha den ene plassen, Gomez, Tomori eller Stones tar den andre.

Så er dvergen keeper dessverre.

Blir sånn:

Pickford

TAA, Gomez, Maguire, Chilwell

Oxlade, Henderson, Winks

Sancho, Kane, Sterling

Spennende også å variere litt med 3-backslinje også.

Pickford, Gomez, Maguire, Stone TAA, Henderson, Oxlade, Chilwell Sterling, Kane, Rashford

Eventuelt ta inn Winks eller RLC for Ox.

Veldig spent på RLC's nivå når han kommer tilbake. Han bør vel helst spille mange minutter om han skal bli aktuell for EM, og Chelsea midtbane ser vanvittig sterk ut akkurat nå, så det blir ikke lett å få minutter der.

2

TheBelfastBoy

Svak for 343-formasjonen. Har inntrykk av at det er en formasjon som ofte fungerer bra på landslag. Det er nok enklere for spillere uten særlig relasjoner, særlig i forsvar, å finne ut av det i tydeligere roller. Man løser også problemet med at man mangler en DM som kan styre tempoet. Winks kan kanskje komme der, men fortsatt noe ustabil. Er forsåvidt fortsatt usikker på toppnivået til Winks.

I en 343 kan man kjøre Rice inn i forsvarsrekken i en litt lignende rolle ala den Luiz hadde under Conte i Chelsea. En litt løs kanon på dekk som kan være aggressiv og dekke større rom enn normalt foran feks Maguire og Walker/Gomez som kan ligge noe bredere i banen. Dermed kan man få backene litt høyere i banen, og mye av kreativiteten som den sentrale midtbanen mangler. Litt som i Liverpool. Jeg tror nok både TAA og Chilwell har vel så høyst potensial som pasningsspillere som samtlige på den midtbanen.

Winks og Henderson er, i mine øyner, bortimot perfekte «vannbærere» foran stopperne. Begge er svært bra uten ball og stort svært solide med. Ingen av dem er akkurat Xavi eller Iniesta, men det er heller ikke oppgaven deres i en slik oppstilling.

En annen fordel er at dersom man trenger mål på slutten av kampene vil man sitte med flere alternativer. Man kan løse det ved å ta ut en av de sentrale midtbanespillerne (eller begge) og få på mer offensivt anlagte typer (Ox, Mount, Maddison, Barkley) uten at det trenger bli særlig komplisert. Et annet alternativ er å trekke Chilwell ned for en av stopperne (feks Maguire), og en angriper på venstre (Rashford feks). Da får man inn mer fart i forsvar, bør kunne stå høyere med forsvarsrekken, samt en ekstra angriper med trioen foran.

Ved en slik løsning er kanskje ikke målet at man skal styre kampene med ball i samme grad som Liverpool eller Man City, men det har man heller ikke mannskapet til.

2

jback

Winks

England har ikke akkurat mange slike typer. At England gikk på et tap mot Tsjekkia var mye grunnet sammensetningen på mitbanen. Skrekkelige balltempo og lite kreativitet.

England er avhengig av å ha spiller sentralt som kan distribuere baller.

Backene samt de tre på topp er det klasse over. Usikker på om det er mange nasjoner som kan måle seg, spesielt når det gjelder målpoeng.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...