Fotball - Premier League

TrueTopRed

Sheffield U v Manchester U (søn 17.30)

Tøff kamp av derbykaraktær på Bramall Lane med Andy Mariner som dommer.

Lagene i LINK fra kl 16:30.

Et par viktige seriekamper på rad nå. Sheff U borte, Aston Villa hjemme, Spurs hjemme, City borte.

Kan man forvente seg 5 poeng her?

-

Kamptipset 2-1

1
711 svar

Oles at the wheel man, he’s doing it, he’s doing his thing. Man United are back.

3

Dette Sheffield-laget besitter en djevelsk innsats..

Men VAR hadde nok dømt bort det målet hvis det var liverpool som slapp inn. Som Lovren-diven i går.

2
caliblue Absurd taktikk fra Solskjær her. Fem mann bak, to dyptliggende midtbanespillere og tre mann på top som ligger en langpasning unna resten av laget. Og når de tre på topp driver med...

Fem mann bak, to dyptliggende midtbanespillere og tre mann på top som ligger en langpasning unna resten av laget. Og når de tre på topp driver med noe som ligner på høyt press, faller resten av laget dypt.

Fryktelig lite ambisiøst, men Solskjær har jo lyktes med tilsvarende før og de vinner sikkert her også. Målet helliggjør middelet? Selv om de møter et lag som kostet mindre enn Phil Jones gjorde i 2011?

Laaaaaaaange avstander, 2 på midten som er all over the place og en forsvarsfemmer som ikke akkurat er på linje.

2
Knaxern [sitat…] Trodde det var i slutten av august, ser det var slutten av september. Likevel, jobben han har gjort over flere år med Sheffield Utd burde gi han en toppjobb etter denne se...

Trodde det var i slutten av august, ser det var slutten av september. Likevel, jobben han har gjort over flere år med Sheffield Utd burde gi han en toppjobb etter denne sesongen.

Dette blir et sidespor, men jeg syns det er så rart at folk ikke i større grad anerkjenner at det er forskjellige egenskaper som skal til å små og store klubber. Det er selvsagt en stor overlap, men det at man gjør det godt med lite penger og dårlige forhold, er jo langt fra noen garanti for at man vil gjøre det godt med masse penger i en storklubb, med et heeelt annet fokus.

-Pat

2

Var vel nettopp taktikk og rot med formasjoner Solskjær nærmest etter hvert ble kjeppjaget bort fra Molde av supporterne for. I fuckings Eliteserien.

Som nevnt tidligere. Har det ikke i seg.

2

Pereira, grøss. Fortjener ikke terningkast 1 engang. Hvorfor kunne vi ikke spilt med en ballvinner som dm i en treer. F. Eks tuanzebe

2

Denne kampen må bare Ole nyte. Dette er hans siste kamp som Manager for Manchester United.

2

Pogba6 du klager altså på at motstandern er sliten når vi snur 0-2 til 3-2. Du blir ikke litt glad engang. Drittsupporter. Liverpool ( laget ditt) var foresten ikke bedre her.

2

Lignende innlegg

Laster...