Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor : England, Brighton.

Når: Nå.

Hvorfor: Jeg trenger en tråd der jeg kan få ut frustrasjon når oddsspillene mine ikke går inn.

Kjør debatt!!!

1
19 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

mikemodano

Om Jahanbakhsj kan score, så kan Solanke det også.

1

mikemodano

så kan Solanke det også

Veeeel..ikke at Callum Wilson har så mye mer å fare med for tiden. Og med de to på topp det siste kvarteret, så kan Brighton-forsvaret like godt stikke bortom benser'n og kjøpe seg et par wiener og mos det neste timinuttet. 1-0 vil stå seg likevel. (Edit: nullen vil stå seg likevel.)

Lewis Cook inn for Josh K. Endelig får man inn en tredje mann på midten, men det virker å være nytteløst uansett hva man forsøker i dag. Man er ikke "på". Brighton tar dette fortjent nok.

1

Eldon

Forsvarsspill av høy klasse. Gud bedre.

1

mikemodano

Ok, kanskje ikke helt Brighton versus Wolves, men i hvert fall en kamptråd med Brighton som hjemmelag. Kan hende finnes det en tråd også fra et tidligere møte mellom Brighton og Bournemouth, men i så fall får det være opp til andre å lete.

13.30 norsk tid - Brighton & Hove Albion v AFC Bournemouth

Det er drøyt å kalle det "slaget som sydkysten", siden i hvert fall Bournemouth har lite å stille opp med historisk i en slik setting. Likevel, selv om det ikke er noen direkte derbymatch, så medfører oppgjøret blant de raskeste bortereisene i Premier League for begge sett fans. Cherries har en utmerket statistikk mot Brighton de siste årene, og vant 5-0 i tilsvarende i fjor. Det skal ha vært Hoves største hjemmetap i seriespill på 46 år. Bournemouth har 6-4-0 fra de siste ti ligamøtene, og 2-3-0 fra de fem siste i Brighton (eller strengt tatt ute i Falmer i byens nordøstlige utkant).

Siden lagoppstillingene allerede ligger ute, kan en se at begge lag har gjort opptil flere rokeringer siden sist. Blant annet står den hodesterke Brighton-stopperen Adam Webster over fra start (er på benken, da), men inn i hans sted kommer i stedet Lewis Dunk, så de vil neppe være svekket i backlinja. Både Pascal Groß og Dale Stephens får også sitte og se åpningen av matchen fra innbytterbenken.

Hos Bournemouth er Diego Rico tilbake etter sin kamps suspensjon sist, noe som gjør at unge Jack Simpson må vike til tross for en helt ok prestasjon som venstreback mot Arsenal. I midten må Chris Mepham forsøke å demme opp for sin tidligere Brentford-kompanjong Neal Maupay, som stiller på spissplass hos Brighton. Junior Stanislas, som jeg øynet en mulighet for i en startrolle mot Arsenal sist, er inne i elleveren etter å ha vært ute med sine sedvanlige skaderier, og det betyr kun to menn inne sentralt i målscorer Dan Gosling fra sist og dansken Phil Billing. Sannelig er også Harry Wilson inne fra start igjen ute på høyrekanten (antar jeg, selv om det er litt vanskelig å bestemme allerede nå hvilken av Stanislas og H Wilson som tar hvilken flankeposisjon). Helt greit er det at formsvake Callum Wilson får hvile på topp, der man imidlertid er nødt til å prøve å feste en slags lit til Dominic Solanke, som stadig er uten scoring på a-lagsnivå i Bournemouth. Det blir vel Romsås' King i en slags supportrolle, da, siden Howe sjelden har tro på to rene spisser i par.

1-1 er mitt tips.

1

Ale-Jet

2-2, slutt.

1

startelver

Da er vi tilbake på 60-tallet.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...