Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Mourinho mot Lampard. 17.30 Kjør!

1
210 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Cobi

Nå er det vel knapt noen som får med seg dette innlegget her, og det illustrerer i så fall godt problemet i denne saken her. Men Rudiger mente altså han hørte rasisme fra tribunene og ga beskjed om det. Naturligvis en hele riktig ting å gjøre. Tottenham ga dermed beskjed over høytaleranlegget om at rasisme ikke er greit, noe som også naturligvis er riktig å gjøre.

En hel fotballverden fordømte saken. Den havnet i det britiske parlamentet. Boris Johnsons kontor tok seg tid til å mene noe om det. Tottenhams navn ble dratt gjennom søla, også det for så vidt som forventet. Journalistene kappet om å skrive de største fordømmelsene, uten at noen tenkte at det kunne være lurt å vente til etterforskningen hadde konkludert.

Men så begynte ting å skurre. Ingen videoer begynte å sirkulere på sosiale medier, ingen (med unntak av én person på Twitter så vidt jeg har sett) på tribunene hevdet å ha fått med seg rasismen. Ei heller de som satt i den aktuelle tribuneseksjonen. På Tottenhamforumer fordømte man rasismen så det sang etter, men fortsatt var det ingen der heller som faktisk hadde hørt noe som helst. Kun Rudiger, som var typ 30 meter unna. Doesn’t really make sense.

Og i dag kom det som etterhvert var verdens minst overraskende pressemelding. Tottenham har satt seg med med alle kameraopptakene, brukt leppelesere i timevis, og har oversendt alt materialet til politiet (og Chelsea), som også har gjort sine egne undersøkelser. Svaret: Ingen kan finne noen rasistiske tilrop. Rudiger har etter alle solemerker hørt feil (enkelte konspiratorikere mener sågar han har gjort det på faen, men der er i hvert fall ikke jeg. Han trodde han hørte noe, han har etter alle solemerker hørt feil. Og det er synd, ikke minst fordi dette blir litt ulv, ulv og dermed litt vanskeligere for nestemann å gi tilsvarende beskjed. Det taper den helt reelle og viktige rasismekampen på).

Så der står man da. Sannsynligvis har ingenting skjedd, og krigstypene i mediene byttes ut med fotnoter når den siste oppdateringen skal gis. Dette havner neppe i parlamentet, for å si det sånn. Taperne er Tottenham, Rudiger og rasismekampen.

3

b0lle

"The Metropolitan police are investigating the alleged racist chanting and it also confirmed that a supporter was ejected from the ground and arrested after committing a racially aggravated public order offence. It is understood the supporter targeted Son, who did not hear any insults aimed at him, and the incident was reported to the authorities by other Chelsea fans"

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...