Fotball - Premier League

glycinello

The Clarets Vs The Cock of the north

\Lørdag 28.12.19, kl. 20.45** *TV2 Sport Premium *Turf Moore *Dommer: Mike Dean***

Årets siste fotballkamp for Manchester United i Premier League sparkes i gang på Turf Moore i Burnley.

Hjemmelaget har T, T, S, S, T på sine fem siste kamper i ligaen. Bortelaget har S, S, U, T, S på sine siste fem. Skadesituasjonen: i skrivende stund har Burnley Aaron Lennon og Ben Gibson på skadelista. Disse skal være "tvilsomme" til kamp og ikke utelukket. Skadelista til United er tradisjonen tro noe lengre. Bailly, Mensah, Rojo, Dalot og McTominay er ute til denne. Flere er tilbake i trening, men kampen kommer for tidlig. *Tar et lite forbehold om oppdaterte kilder.

Kamptips: 1-2.

1
400 svar

Folk tror Turf Moore er en vanskelig bane for topplag. Det er den beviselig ikke. Burnley gir stort sett vekk 3 poeng der mot de beste lagene.

Nå er det jo ikke helt gitt at Man Utd er et topplag da.

1

Uten McTominay er det nok tilbale til hverdagen for United.

Burnley får med seg et poeng i en veldig sjansefattig kamp.

1

Blir vel noen forandringer fra Torsdag. Ville valgt Romero her med sin rekkevidde. Det vil bli lange og høye baller.

Vi kommer nok til å ta hensyn til Burnleys spillestil med to store og sterke spisser. Ser for meg at to spillere de fleste vil ha vekk får muligheten her. Loffen vil bli most her. Sterke Jones kommer inn med muskler. Tror Matic kan komme inn for McT. Burnley er nok ikke den verste hvis han skal få spille, men det vil nok gå alt for fort, men han har kraft og er sterk. James kommer inn med friske ben. Pogba håper og tror jeg får 10 er rollen i Oles 4-2-3-1. Slik:

Romero

AWB JONES HARRY WILLIAMS

MATIC FRED

JAMES POGBA RASHFORD

MARTIAL

TIPS 2-2

1

Jeg er ikke enig om at vi skal spare spillere i denne kampen, laget gjekk på sparebluss siste tredjedelen av siste kamp, samt at dei ikke var ppskrudde det første tjue minuttene så her er det bare å trø til, og hvis Norwich klarer brasene mot Spurs, så jumper vi forbi dem på tabellen, kanari leder 1-0 nå

1
Laster...