Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Liverpool - Sheffield United 2.1 kl 21

Kampene kommer som perler på en snor og en kan si at Liverpool nok var noe heldige med VAR mot Wolves. Likevel ikke ufortjent at Liverpool stakk avgårde med alle 3 poengene. Sheffield United er et lag som har gjort det bedre enn ventet og ligger følgelig på 8 plass pr nå. Tapte 2-0 mot Manchester City. Liverpool har en del folk ute med skade og det er ikke rom for mye rotasjon dessverre. Shaqiri var vel også ute mot WOlves - og ingenting er sagt om hans tilstand. Om det er sykdom så er det vel håp om at han kan være tilbake nå.

Uansett målet må være for Liverpool å komme seg gjennom dette tøffe jule og nyttårsprogrammet og det har man nå gjort med full pott hittil. HElga etter denne kampen spilles det FA cup mot Everton og jeg tror rotasjonen kommer i den kampen. Uavgjort må unngås der pga omkamp tullball og det er der man også har hengekampen mot West Ham hvor en evt omkamp kan bli lagt samme uke... Tror vi også vinner mot Sheffield.

1
194 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Legendag_

Smultringene kommer på rekke og rad med Gomez tilbake i startelleveren, forutsigbart - verdens nest beste stopper etter Van Dijk.

2

Ggez

Beklager. Klopp foretrekker klubber som faktisk har sjel

2

Tab

Jeg trodde aldri jeg skulle se et bedre kontringslag enn når Real var på sitt beste, men dette Liverpool laget overgår de.

Dette laget har faen meg alt!

Verdens beste fotball lag!

2

milanB

HVOR ER VAR???

Det er så fortjent!

2

Coutinho10

Henderson spiller til 10 på børsen.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...