Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Spillere med uforløst potensial i PL

Det blir kanskje en variant av den skrekkelig irriterende debatten "mest undervurderte spiller i PL" (når alle er enig om at Ji-Sung Park er undervurdert er han ikke så forbanna undervurdert, er han vel?!). Likevel er det ikke heeeelt det jeg er på jakt etter. Jeg tenker på spillere som dere mener har kvaliteter og ferdigheter som ikke utnyttes optimalt, og som kunne prestert bedre med andre spillere rundt seg eller i et annet system eller spillestil.

Temaet er, etter min mening, blitt særlig aktuelt når man ser hvordan Klopp har klart å ta et par spillere fra å være ansett som midt på treet-spillere i midten av tyveårene til å være bortimot verdensklasse. Er det spillere hos bunnlagene dere tror kunne glidd fint inn i et av topplagene?

I mine øyne er det en spiller som skiller seg særlig ut, og det er Deulofeu. Jeg tror han ville passet svært bra inn i en rolle ala den Salah har i Liverpool. Både pga fysiske forutsetninger, og kvalitetene han besitter. Svært bra med ball og overraskende bra færsteforsvarer høyt i banen. Kommer ikke til sin rett i det hele tatt i Watford, synes jeg. Burde spille i et lag som har mye ball, og som presser høyt. Burde aldri bli dyttet ut på venstrekanten eller som "ren spiss".

Jeg tror faktisk også Joshua King har mer i seg enn hva han får vist. Han gjør drittjobben for Bournemouth. Mye tunge løp. Tror definitivt han kunne ligget relativt stabilt på rundt femten mål hver sesong dersom han hadde fått spille helt på topp i en rolle som i større grad var en hybrid av den han spiller i dag, og den Callum Wilson har fått helt på topp. Ser heller ikke bort i fra at han kunne nærmet seg tyve mål for et bra lag som skaper mer sjanser. Om han ville vært god nok som fast for et topplag er jeg mer usikker på.

Jeg liker også to av stopperne til Brighton, Dunk og Webster, svært godt. Litt sært mtp hvor mye mål de har sluppet inn, men jeg tror de kunne prestert svært bra med litt bedre medspillere rundt seg. Særlig Dunk fremstår for meg som, *huff*, svært undervurdert. Han ville garantert vært bankers på samtlige lag i PL (selv om Liverpool-supportere garantert vil hevde at både Matip og Gomez er bedre). Webster er fortsatt litt fersk, men bor mye fotball i han.

Jeg liker også Grealish svært godt, men jeg er usikker på om han passer helt inn i denne sammenhengen. Aston Villa er satt opp for å få det beste ut av Grealish. Det vil ikke være tilfellet i bedre klubber. Er han da en spiller som klarer tilpasse seg, og løfte seg noen hakk dersom han får spille med bedre spillere og ha mer ball? En skulle kanskje tro det, men det innebærer at han må bli en bedre lagspiller. Mer disisplinert og hensynsløs/sulten/direkte i spillestilen.

Andre? Kanskje Ake?

1
48 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

TheBelfastBoy

«...men Jota burde også fått mer ut av det han har. Kunne naturlig gått inn i en toppklubb og gjort masse.»

Se det! Bra spiller, bra kjøp. «Perfekt alder».

Skulle ønske vi kunne gjort noe lignende til høyrekanten.

2

Kiedis

Det Ndombele har gjort i sine beste stunder har vært helt utenomjordisk. Tror dog han må ha slitt med skader omtrent siden starten av sesongen og spesielt etter desember.

Hadde han og Lo Celso holdt seg skadefrie i høst er jeg rimelig sikker på at vi ikke hadde måttet slite med Mourinho.

2

Villans20

Jesse Lingard

2

TheBelfastBoy

Kreativt, morsomt og spot on! Kommer til å bli en kjempespiller for dere i Championship når dere må erstatte Grealish.

1

FrannyLee

Ny solid kamp av Carlo Ancelotti idag.

1

FrannyLee

Carlo Ancelotti tror eg blir den store positive overaskelsen denne sesongen. Everton trykker på topp 4 ser jeg for meg.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...