Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Premier League 20/21 spådomstråd

Post dine hot takes her.

Dette er ikke tråden for forutsigbare og kjedelige spådommer ala "minst ett topp 6 lag havner utenfor topp 4" eller "Pep kommer til å rotere laget". Dette er tråden hvor hodet skal legges på blokka med bastante påstander som ikke kan misforstås eller hvor man kan ro seg unna i ettertid.

Tråden skal vel oversvømmes av humor også, men det er vel egentlig bare å forvente.

2
57 svar

57 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

dalagubbe

Det er ett lag jeg tror vil overraske litt neste sesong og det er Arsenal, syns Arteta gjøre bra jobb, tipper dei er ett av topp fire, sammen med pool, city, United.

2

SirOwen

1. Peps FM-save

2. Liverpool

3. Manchester United

4. Chelsea

2

sharpix

- Manchester City vinner ligaen med 109 poeng.

- Manchester United tar andreplassen med 66 eller 67 poeng (kommer litt an på ...). De tar dermed plassen på målforskjell foran Liverpool, Chelsea, Arsenal, Spurs og Wolves som ender på samme poengsum (mulig de tre siste kommer ett eller to poeng bak). United ender med andre ord opp med å ligge hele 43 (ev. 42) poeng bak vinneren City, men på den andre siden bare omlag 20-25 poeng foran Fulham som rykker ned.

- Bruno Fernandes vinner gullstøvelen etter å ha scoret 43 mål. 38 av disse har kommet fra straffespark, hvorav 24 har blitt dømt etter VAR-check.

- United kommer frem til finalen i Ligacupen og FA-cupen og taper begge. Det er også godt mulig de kommer seg til Europaliga-finalen, dersom de skulle ryke ut av gruppespillet i CL.

2

TheOpiate

Solskjær ryker i løpet av sesongen

2

Cowpunk

Det er nesten alltid ett lag som overrasker positivt og ett som overrasker negativt av lagene som er regnet med i toppen. I fjor skuffet Arsenal, mens Leicester overrasket sammen med Sheffield U. Hvem blir det i år?

1

Justice 96

Hvem

Liverpool og Leeds.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...