Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ny sesong, og for første gang siden august 1990 starter vi sesongen som tittelforsvarere. Etter parademarsjen forrige sesong er det forventet at vi skal være helt i toppen. Veldig mange eksperter, aviser og tv-stasjoner har oss som favoritter til en ny ligatittel. Det uten å ha gjort mer på overgangsmarkedet enn å selge Lovren, la Lallana gå til Brighton, og hente en back-up til Robertson på venstrebacken.

Det er en del som tyder på at vi vil forsterke før vinduet stenger i oktober, og da først og fremst med playmakeren og eleganten Thiago i Bayern München. Media har spekulert og påstått det ene og det andre gjennom hele sommeren, men det er tydeligvis noen floker og skjær i sjøen. I tillegg vil vel mange påstå at vi trenger en fjerde stopper, en som kan ta Lovren sin plass som seriøst alternativ. Ungguttene vi har til disp er neppe klare.

Så snakkes det om offensive spillere blant fansen, men her tror jeg det blir vanskelig å gjøre noe som styrker oss veldig. Mye pga av at vi har tre klokkeklare førstevalg, tre spillere som er svært vanskelig å erstatte. Samtidig har vi en Minamino som virker bedre og bedre for hver kamp som spilles, supertalentet Elliott, en Origi som alltid er god når han får en rekke kamper på rappen (solid om vi skulle få en skade på f.eks. Firmino), og den noe bortglemte Shaqiri. Nå kan vi drømme om ei stjerne som blir med i en rullering, men Klopp er ikke tilhenger av slik rullering i det bakerste og fremste ledd.

Så, hva tror jeg om sesongen som kommer?

Jeg tror Thiago kommer, og at Gini blir Barcelona-spiller, og at vi får inn en midtstopper som overrasker oss. Jeg tror dessuten at våre spillere fortsetter å bevise at de er jernmenn, og at vi unngår de lange skadeproblemene (utenom Ox, da, som har Arsenal-DNA). Jeg tror dessuten at vi fortsetter å utvikler oss under Klopp, og at de fleste spillerne vår blir enda et lite hakk bedre enn vi var i sesongen vi har lagt bak oss. 100 poeng blir det neppe, men jeg tror det blir nok poeng til at vi forsvarer tittelen.

Pep er i en nedadgående spiral, og mister sakte men sikkert grunnfjellet som har sikret Man City mange titler (Kompany, Silva, Fernandinho - gamling som ikke er det han var). Man Utd får ikke Sancho, som nok ville ha utgjort en stor forskjell. Chelsea trenger tid på å spille inn alle nykjøpene. Spurs blir nok farlige under Mourinho, men mangler et alternativ til Kane. Arsenal ser spennende ut, men alle vet at de får sine vanlige skader på sentrale spillere. Everton er Everton. Osv.

Dette tror jeg vi ser når vi titter på tabellen (forhåpentligvis) 23.mai..:

1. Liverpool 2. Chelsea 3. Man City 4. Spurs 5. Man Utd 6. Arsenal 7. Everton 8. Leeds 9. Leicester 10. Wolves 11. Newcastle 12. Brighton 13. Sheffield Utd 14. Southampton 15. West Ham 16. Crystal Palace 17. Aston Villa 18. Burnley 19. WBA 20. Fulham

Toppscorer: Salah - 31 mål

Årets spiller: Mo Salah Årets unge spiller: Kai Havertz Årets manager: Klopp

Ha en fortreffelig sesong, med en haug av saklige og usaklige debatter!

4
4,3k kommentarer

minuspol

Han hadde vel en halv sesong som var dårlig med Dortmund

Om Klopp har en historie så har han vel en historie for å snu dårlige tider. For det var jo det han gjorde i Dortmund.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...