Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kampen om serieledelse dette. Vinner Palace inntar de førsteplassen på tabellen for første gang siden 1979. Med poeng blir Everton serieleder for første gang på ei knapp uke.

Palace med en endring siden sist. Den spennende nye kantspilleren Eze får sjansen fra start for første gang etter å ha imponert både i preseason og som innbytter i åpningskampene.

Everton stiller uendret for tredje kamp på rad.

Hodgson har ventet med å starte Eze for å gi den unge venstrebacken Mitchell litt ekstra hjelp. Rutinerte Schlupp som tidligere har spilt en del back ble foretrukket på kant i van Aanholts skadefravær. I dag er Schlupp ikke i troppen og Mitchell mot James Rodriguez kan bli en interessant duell å følge. Samtidig er det ingen tvil om at det kan bli svett for Coleman om Eze har dagen.

Palace har vært gode i sesongstarten og passer nok dette Everton-laget veldig dårlig. Holgate er et stort savn og temposvake Mina/Keane kan få voldsomme problemer mot Palace sin kontringsstyrke.

Magefølelsen sier at dette blit målrikt. Historisk er oppgjøret målfattig.

2
32 svar

32 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Kongemannen

Lekkert angrep av Everton. Kan de vinne PL. Det hadde vært nydelig.

2

Everenga

Ahhh Hans Segers. Det var på denne tiden det første Championship Manager kom ut og Everton var uslåelige. Var så enkelt å vinne med dem at jeg måtte spille med Sheffield United for at det skulle være morsomt.

1

Everenga

Bare å venne seg til Riverdance forsvarsspill. Ellers lurer jeg også på når vi sist vant sesongens tre første kamper.

1

caliblue

Tror det var 93/94-sesongen Everton sist startet med tre skrake.

Tar man med ligacup-kampene er det enda mer imponerende. Kun fire ganger før har Everton startet sesongen med å vinne sine 5 første kamper.

1894/95 - 8 wins (League runners-up) 1938/39 - 6 wins (League champions) 1930/31 - 5 wins (Div 2 champions) 1890/91 - 5 wins (League champions)

1

caliblue

93/94-sesongen

Forøvrig sesongen Everton måtte vinne over Wimbledon i siste runde for å unngå nedrykk. 0-2 ble snudd til 3-2. Nesten uten kampfiksing.

1

caliblue

Godt å vinne stygt. Slike kamper Everton ikke bruker og få med seg noe fra. Skal ikke så mange slike til for at en sesong går fra svak til sterk.

Palace gode i år. Tror de skal plukke veldig mange poeng etter hvert på hjemmebane.

1

hesja

3 nye poeng,tid klarte vi sist å vinne 3 på rad I ligaen?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...