Regner med Pochettino får rikelig med cash tilgjengelig i et desperat forsøk på å hente inn topp 6.

Sommervinduet 2022 er krana stengt etter at vi har klart å kvalifisere oss for CL igjen.

Januarvinduet 2023 får Klopp carte blanche av Glazers.

2
Wellewinhio Er det Glazers som eier Bucs? Dæven det visste jeg faktisk ikke. Kan fort se ut som at de ender opp med en bedre sesong enn Man Utd for første gang på leeeeeeeeenge.

Er det Glazers som eier Bucs?

Jupp, de tre store amerikanske eierne i PL har alle sitt amerikanske lag i tillegg. John Henry har Liverpool og Boston Red Sox (MLB), Joel og Avram Glazer har som sagt Manchester United og Tampa Bay Buccaneers (NFL), mens Stan Kroenke eier alt slags og har Arsenal, Los Angeles Rams (NFL), Denver Nuggets (NBA), Colorado Avalanche (NHL) og Colorado Rapids (MLS).

Men går ut ifra at du visste om de andre to, i hvert fall Kroenke. Av disse så vil jeg si at John Henry er den som kan vise til størst suksess som eier. Både i Boston og i Liverpool så kan man peke på bestemte grep som John Henry tok som har ført til at lagene har tatt sin første ligatittel på mange år. Stan Kroenke er den som har brukt klart mest penger på sine sportslag, men det å være med på å finansiere SoFi stadium som virker å ende opp med en totalsum på $6 milliarder gjør jo at han må være noe forsiktig med hvor mye han kan investere i sine andre franchiser/lag.

1

Shaw har fått konkurranse, nå er det på tide at AWB får det også.

Ikke bra i lengden at han spiller så hinsides mye, når han i tilegg er så svak med ball.

1

Trippier kunne vært bra.

Da får Laird tid på å utvikle seg også og kan ta over om få år.

1

Synd at Tuanzebe virker å være sånn ca. dobbelt så skadeutsatt som Phil J. Kan han noengang få skikk på dette? Mest sannsynlig ikke, er jeg redd.

1

Trippier og White inn i januar, så blir vi garantert topp fire. Da er bredden så god. Holder Bruno seg skadefri.. hvem vet om vi kan henge med Liverpool.

1
Ale-Jet Trippier og White inn i januar, så blir vi garantert topp fire. Da er bredden så god. Holder Bruno seg skadefri.. hvem vet om vi kan henge med Liverpool.

White har skuffet meg omtrent hver gang jeg har sett han i PL denne sesongen. Hadde litt forhåpninger. Tror han skal konsentrere seg om å være god nok for Brighton foreløpig.

Mange gode stopperalternativer i sommer høres det ut som. Upamecano, Torres og Milenkovic er tre som skal være tilgjengelige. Jeg kjenner de ikke bra nok til å gjøre en god vurdering av alle tre, men jo mer jeg ser av Upamecano jo mindre overbevisende er han. En veldig spennende spiller, men også en spiller man lett ser er svært ung.

Jeg hadde gjerne sett at man ryddet bort alt bak Maguire/Lindeløf, fikk inn en som kunne legge litt press på dem og hentet Evans på bosman som fjerdevalg. Rojo, Jones og Bailly ut ville frigjort litt lønn også. Ser ikke bort i fra at det kunne vært greit for alle parter med er salg av Tuanzebe i tillegg.

Leser at det prates om $6 mill for Caicedo. Synes det er et potensielt kult kjøp. Ikke sikker at mer enn en av fem slike blir suksess, men nedsiden er bortimot borte. Hadde gjerne sett at man fant en høyreback i samme kategorien. Leser at Atalanta henter Mæhle for €9 mill. Det tror jeg kan vise seg å være et knallkjøp (og muligens en vi burde priortert over AWB for ett par år siden).

1
TheBelfastBoy White har skuffet meg omtrent hver gang jeg har sett han i PL denne sesongen. Hadde litt forhåpninger. Tror han skal konsentrere seg om å være god nok for Brighton foreløpig. Mange...

Jeg hadde gjerne sett at man ryddet bort alt bak Maguire/Lindeløf, fikk inn en som kunne legge litt press på dem og hentet Evans på bosman som fjerdevalg. Rojo, Jones og Bailly ut ville frigjort litt lønn også. Ser ikke bort i fra at det kunne vært greit for alle parter med er salg av Tuanzebe i tillegg.

Og duoen merker slitasjen (Lindelof spiller med ryggproblemer). Noe må gjøres på stopperplass ved sesongslutt.

Axel er den eneste man kan få noe for tror jeg siden han er enda ung og er interessant for mange klubber i øyriket.

De andre blir det verre med mtp. lønna og skadene dessverre (Her forsvinner nok Rojo gratis, men man er stuck med Bailly og Jones i hhv. et og to år til)

1
Hetfield [sitat…] Og duoen merker slitasjen (Lindelof spiller med ryggproblemer). Noe må gjøres på stopperplass ved sesongslutt. Axel er den eneste man kan få noe for tror jeg siden han er...

Hvor god kan kontrakten til Bailly være? Ikke fått ny kontrakt siden han ble hentet i 2016. Den gang var han ikke akkurat et stort navn. Og han har helt sikkert ambisjoner om å spille fotball.

Dersom man forventer £30 mill blir man ikke kvitt han, men det er ikke umulig å selge Bailly, tror jeg. Helt sikkert ikke Jones heller.

1
InsVerderben Sportfreaken: "Odion Ighalo ryktes ferdig." Kanskje like greit. Gjorde sine ting bra, tilgi min uvitenhet og hvorfor ble han ikke benyttet mere?

Kanskje like greit. Gjorde sine ting bra, tilgi min uvitenhet og hvorfor ble han ikke benyttet mere

Vet ikke hva som skjer på treningsfeltet, men synes også han var en god bidragsyter i innspurten av forrige sesong. Dog. enig i at han ikke skal satses på videre, og det kan vel sies at Cavani har tatt hans rolle.

2
TheBelfastBoy White har skuffet meg omtrent hver gang jeg har sett han i PL denne sesongen. Hadde litt forhåpninger. Tror han skal konsentrere seg om å være god nok for Brighton foreløpig. Mange...

Rojo, Jones og Bailly ut ville frigjort litt lønn også. Ser ikke bort i fra at det kunne vært greit for alle parter med er salg av Tuanzebe i tillegg.

Jeg er pro-Axel og vil ikke gi ham opp enda, selv om jeg selvsagt ser at dette virker mindre lovende. Har ikke sjekket men er det noe som går igjen på skadefronten? Er ofte langvarig i all fall.

De tre andre kan vi selge asap, men jeg forventer ikke rare greiene inn. Sånn FIFA Career Mode-ish, basert på elendige rykter og faenskap; Rojo til SU for 5, Jones til Derby for 0-5, EB til X (Odd?) for ...15-20? Kunne fått oss litt på vei til noe ala Kabak eller annet i den alderen, men vi må scoute skikkelig i forkant. Er helt overbevist om at stopperplassen er en vi sjekker intenst. Litt mindre sikker på h.back. Tror prisen til AWB gjør OGS mindre gira på å droppe ham enda. Pep hadde selvsagt svidd av 3-4 mrd på backer for å helgardere men det kan vi ikke.

Apropos Pep; mon tro hva Alaba ender opp med å gjøre.

1

Lignende innlegg

Fotball - Norsk VGD Publisert

Brann - Molde: Diskuter kampen

Brann møter Molde på Brann stadion, søndag 28. november kl. 19. Brann trenger sårt poeng for å holde drømmen om Eliteserien i live. Molde ligger 5 poeng bak Bodø/Glimt, med 3 kamper igjen å spille. Ti...
Brann
0 %
Uavgjort
0 %
Molde
100 %

10 stemmer • Avstemningen er over

4
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

Langt steg mot nedrykk for Brann

Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener trener Eirik Horneland. Med to serie...
Bilde

Langt steg mot nedrykk for Brann: – Må skape et fotballmirakel

BERGEN (VG) (Brann - Molde 0–1) Brann kan være avhengig av å slå serieleder Bodø/Glimt borte i neste serierunde for å fortsatt holde liv i nedrykkskampen. Det må et lite fotballmirakel til, mener tren...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Ralf Rangnick blir midlertidig trener i Manchester United

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen. Det bekrefter Manchester United på sine nettsider. Der opplyser de at Rangnick leder laget som midlertidig manager...
Bilde

Ralf Rangnick tar over Manchester United som midlertidig trener

«Gudfaren av Gegenpress», Ralf Ragnick (63), skal lede Manchester United ut sesongen.


Bilde www.vg.no
2
0 svar
Fotball - Norsk VGD Publisert

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndigheter.
Bilde

NRK-journalister: Pågrepet etter intervju med VM-sjefen

MARIENLYST (VG) NRK-journalistene som ble arrestert i Qatar sier de ble pågrepet like etter å ha intervjuet VM-sjefen. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (55) går hardt ut mot qatarske myndighete...


Bilde www.vg.no
2
0 svar

Liverpool - Arsenal: Hvem vinner?

Liverpool møter Arsenal på Anfield, 20. november kl. 18.30. Hvem vinner? Avgi stemme i bunn, og diskuter den kommende storkampen her (Du må være logget inn for å avgi stemme). Statistikk:
Liverpool
53,8 %
Uavgjort
23,1 %
Arsenal
23,1 %

13 stemmer • Avstemningen er over

5
1 svar

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket. Michael Carrick styrer Manchester...
Bilde

Sky Sports: Pochettino er førstevalget til United – VG Nå: Sportsdøgnet

Sky Sports hevder å vite at Paris Saint-Germain-manager Mauricio Pochettino er klubbens førstevalg foran Ajax-sjef Eric ten Hag nå som Ole Gunnar Solskjær er sparket.


Bilde direkte.vg.no
3
0 svar

Britiske medier: Solskjær sparkes

Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier.
Bilde

Britiske medier: Solskjær sparkes – skal forhandle om sluttpakke

(Watford – Manchester United 4–1) Styret i Manchester United har bestemt seg for å avslutte kontrakten med Ole Gunnar Solskjær (48), melder engelske medier. Klubben skal nå forhandle med Solskjær om e...


Bilde www.vg.no
2
1 svar
Laster...