Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Merseysidederby - Everton-Liverpool 17. oktober

17. oktober 2010 var sist gang Everton vant et derby. Mikel Arteta og Tim Cahill scoret for hjemmelaget. 18-åringen Shkodran Mustafi satt på Everton-benken. Seamus Coleman var Evertons høyrekant (han hadde ikke blitt back ennå).

Det er altså alt annet enn tilfeldig at sesongens første Merseysidederby ble lagt til denne dagen.

Everton har startet sesongen strålende med å vinne 7 av 7 kamper. Liverpool har sikkert vist høyere toppnivå, men har vært mer ujevne og ser sårbare ut. Liverpool har 29 baklengs på sine siste 16 PL-kamper. De hadde 7 på de forrige 16. Så de trenger sårt et derby nå for å få pynta litt på statistikken.

For dette oppgjøret har faktisk endt 0-0 de tre siste sesongene. Aldri har et oppgjør i i den engelske toppdivisjonen endt opp med samme resultat fire ganger på rad. Ny rekord?

Usikker på ståa hos hjemmelaget. Richarlison, James og Mina har spilt VM-kvalik i Sør-Amerika. De rekker seg alltids hjem, men er nok ganske så døgnville her. Mina var ikke involvert i Colombias kamp mot Chile. Angivelig som precaution, men man vet jo aldri. Blir ikke Mina klar må Godfrey inn. Etter kun 3-4 treninger som Everton-spiller.

Lucas Digne ble byttet ut med skade like før slutt i Frankrikes seier mot Kroatia. Han haltet av banen og fikk iset ned kneet.

Forrige kamp manglet Allan og Gomes med skade. De skal være tilgjengelige nå. Det samme gjelder Coleman som gikk skadet av banen i oppgjøret mot Brighton.

Liverpool har noe å bevise her etter det flaue nederlaget mot Aston Villa. Selv om de har levert ujevnt en periode, så har de vist at de fortsatt kan når de tar seg sammen. Dette er nok en kamp de blir å ta seg sammen i. Kraftig.

Pickford vs Adrian Carlo vs Klopp Everton vs dommerstanden

Noen interessante dueller her. God kamp!

(Liverpool må vinne med 4 mål for å passere Everton på tabellen)

1
743 svar

743 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DennisB

Jeg har vært i mot VAR helt siden det ble innført. Har ment at flyten i spillet og gleden ved målene ble tatt vekk. Nå må man liksom holde gleden på vent for å se hva VAR finner på.

Men ikke trodde jeg at det verste med VAR skulle bli tolkningen av episodene, millimetermålinger, subjektive avgjørelser, og i det hele tatt, en totalt sviktende kvalitet i produktet.

DENNE utgaven av VAR er det verste man noengang har innført i fotballen. Kompetansen er så hårreisende dårlig i dommerstanden, at man er bedre tjent med å bare dømme slik de har gjort i mange tiår tidligere. Med noen feil her og der, helt greit.

Da kan vi i det minste få flere mål i kampene, flyten blir bedre, og ikke minst, man kan juble for scoringer.

10

Deila

Soleklar tommel.

1

Kent

Det burde vært et eget avgrenset forum for debattanter som Demidov, milanB og Pogba6.

Tar du jobben, ambassadør?

3

TheBelfastBoy

Tar du jobben, ambassadør?

Jeg har aldri giddet benytte meg av «nuke», men ignoreringsfunksjonen som det prates om vil kunne bli en game changer for nivået her inne.

1

Pogba6

Det burde vært et eget avgrenset forum for debattanter som Demidov, milanB og Pogba6.

Ytringsfrihet er noe dritt ja. Kan anbefale Nord Korea for deg, de har sensur og kun enkelte meninger er lov. Må være drømmesamfunnet ditt.

God tur!

1

Demidov

Diskuter sak, ikke person.

1

-V-

Ajax spilleren Mohammed Kudus ute i flere måneder etter Fabinhos drapsforsøk igår kveld. Fabinho bør definitivt utestenges i flere måneder her. Politianmeldelse bør også vurderes.

2

FrannyLee

Operasjon -V- for vanvidd.

-Michael Grundt Spang.

2

StevenPatrick

Eventuelt T-for troll- Sue Grafton?

2

-V-

Supportergjengen som hyller spillerne sine når de utfører drapsforsøk på banen, har grinet i dager nå hahaha herregud.

2

mikemodano

Virkelig ille av Robertson. Her bør det settes ned en komité, gjerne bestående av Richard Keys og Andy Gray, slik at vi får en rettferdig gjennomgang av hendelsen med påfølgende dom. Sju-åtte kamper? Bare pur flaks at Allan ikke ble kvestet og måtte forlate matta med kneskade som kunne ha satt ham utenfor i månedsvis.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...