Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette er kamptråden hvor Europas mest skadde lag møter talentfulle nederlendere til videre eksistens i CL.

Skulle gjerne satt opp laget til Nødpool men det er umulig med alle 1665 skadene. Det som er helt sikkert er at det kommer enda en skade for hjemmelaget i denne kampen, den er bankers.

Usikker på gjennomsnittsalder til denne, mulig den kryper under 21, vi får se.

VAR snyter Nødpool for et par mål som vanlig samt at motstander får ei straffe eller to som VAR burde tatt men driter i det.

Kamptips 1-2.

God kamp!

1
195 svar

195 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

b0lle

Verdensklasse av pool keeperen der. Mvh Øyvind

2

FrannyLee

Det som var verdensklasse og garantert topp 10 av de redningene han kommer uansett hvilken karriere han får og den blir stor tipper jeg er jo den Ajaxkeeperen gjør der det skytes en nærmest unstoppable markkryper ned i hans venstre hjørne helt etter boka når en er alene med ham.

En ser ellers på måten denne keeperen agerer og beveger seg på at en her har med ett ekstraordinært talent å gjøre. Og måten begge keepere beveger seg på i forhold til spill og tilbyr seg på viser jo at begge med rimelig sikkerhet vil nå langt. Hva keepere gjør av refleksredninger er rimelig uinteresant da alle keepere på dette nivået har gode til glimrende reflekser.

Den headinga som Liverpoolkeeperen får hendene på å fister vekk hadde jo alle keepere selv her i Norge fått rimelig godt med pepper på om hadde latt gå forbi seg og inn. Plusset er jo at han får kavet den vekk fra farlig område med returen. Tilfeldigheter eller ei.

1

mikemodano

Liker det jeg har sett av Kelleher i dag. Har kun sett ham i 5-5-kampen mot Arsenal tidligere, og det var ingen fordelaktig match å stå i mål i. Visst skal han ta langskuddet, slik han gjorde, men han imponerer også med spilleforståelse, der han blant annet er dyktig på rask igangsetting. Minus for ageringen i feltet på crossen fra Ajax’ høyreside, selv om den til slutt ble vinket av for offside. Han ser imidlertid ut til å være klart tryggere enn Adrián med ballen i beina, uten at det for så vidt er noen stor prestasjon i seg selv. Seiler han opp som ny andrekeeper nå?

Dessuten: pluss for bra tilslag med begge bein.

2

Shenon

Minus for ageringen i feltet på crossen fra Ajax’ høyreside, selv om den til slutt ble vinket av for offside

vet ikke helt om jeg følger deg på den faktisk

Er han ikke ute der, er det mye enklere for Ajaxspilleren å beregne den ballen. Av og til er det nok å forstyrre, selv om man faktisk ikke toucher ball...

1

Justice 96

Av og til er det nok å forstyrre, selv om man faktisk ikke toucher ball...

Kontrollerer jo ballen ut.

1

mikemodano

Av og til er det nok å forstyrre, selv om man faktisk ikke toucher ball

Så lenge man har kontroll på situasjonen er jeg enig. Jeg er ikke overbevist om at han hadde kontroll der. Et minus ved ham kan være at fyrens vesen kanskje ikke er spesielt målvaktstillitvekkende, om det går an å si. Utvikle selvtillit, kanskje?

1

chelsea8

De leker jo med Mane til nå.

2

-k9b_

Dommeren blåser ikke for hands fordi han heller vil vente å se hva som skjer og la VAR fikse opp hvis det blir mål. Kunne blitt corner og så mål selvfølgelig, og da gjør VAR ingenting.

VAR er er virus i fotballen.

2

deleted336725

"Dommeren blåser ikke for hands"

- Er ikke reglene litt av problemet her? All hands blir blåst på dersom det er direkte involvert i en scoring, mens den ellers ikke var nok hands til å blåse på?

Jeg spør for at jeg ikke vet. Men at VAR bør skrotes tror jeg de fleste er enige om nå.

1

-k9b_

Reglene og VAR går hånd i hånd. De ene blir tilrettelagt for de andre. Kunne jo ikke hatt regelen om at kun hands som er før scoring er straffbart om ikke man hadde VAR i spill.

2

sodajr

Alisson ute i 10-14 dager

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...