Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette er kamptråden hvor Europas mest skadde lag møter talentfulle nederlendere til videre eksistens i CL.

Skulle gjerne satt opp laget til Nødpool men det er umulig med alle 1665 skadene. Det som er helt sikkert er at det kommer enda en skade for hjemmelaget i denne kampen, den er bankers.

Usikker på gjennomsnittsalder til denne, mulig den kryper under 21, vi får se.

VAR snyter Nødpool for et par mål som vanlig samt at motstander får ei straffe eller to som VAR burde tatt men driter i det.

Kamptips 1-2.

God kamp!

1
195 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

b0lle

Verdensklasse av pool keeperen der. Mvh Øyvind

2

FrannyLee

Det som var verdensklasse og garantert topp 10 av de redningene han kommer uansett hvilken karriere han får og den blir stor tipper jeg er jo den Ajaxkeeperen gjør der det skytes en nærmest unstoppable markkryper ned i hans venstre hjørne helt etter boka når en er alene med ham.

En ser ellers på måten denne keeperen agerer og beveger seg på at en her har med ett ekstraordinært talent å gjøre. Og måten begge keepere beveger seg på i forhold til spill og tilbyr seg på viser jo at begge med rimelig sikkerhet vil nå langt. Hva keepere gjør av refleksredninger er rimelig uinteresant da alle keepere på dette nivået har gode til glimrende reflekser.

Den headinga som Liverpoolkeeperen får hendene på å fister vekk hadde jo alle keepere selv her i Norge fått rimelig godt med pepper på om hadde latt gå forbi seg og inn. Plusset er jo at han får kavet den vekk fra farlig område med returen. Tilfeldigheter eller ei.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...