Nye VGD er lansert! Mer informasjon

21. desember i fjor ble den kanskje mest meningsløse fotballkampen jeg har sett spilt på Goodison Park. Arsenal gjestet Everton. Nyansatte Ancelotti og Arteta satt på tribunen, mens caretaker-trenerne Ferguson og Ljungberg stort sett kun var opptatt av å unngå tap. De lyktes. Begge to. Det ble 0-0.

Nå skal Ancelotti og Arteta sette punktum for sitt første år i ny jobb. Det har vært et spesielt år ingen kunne forutse og resultatene har hatt sine ups and downs for begge to. Ancelotti har litt flere poeng i ligaen, mens Artetas Arsenal først og fremst har levert i cup-spill.

Det som ikke har endret seg på 12 måneder, er at vi igjen har en kamp hvor det er viktigere å unngå tap enn å vinne for managerne på sidelinjen.

For hjemmelaget virker de som om de har fått litt vind i seilene igjen. Skader har preget laget en stund og etter mye fomling har Ancelotti nærmest snublet over en oppstilling som funker. To strake kamper nå hvor de som klare underdogs har fremstått solide. Etter at Everton tok ledelsen før pause fikk hverken Chelsea eller Leicester registrert skudd på mål i andre omgang - på tross av klar dominans når det gjelder banespill.

Men det er kanskje slik Evertons sesong er. Klubbens clean sheets kommer mot lagene som er nummer 2, 4 og 7 på tabellen. Mens de snubler mot Leeds og Newcastle. Spent på om Arsenal kan gjenskape hva andre lag i nede i sumpa har levert mot Everton.

Ancelotti kommer nok med skadeoppdatering senere i dag, men jeg regner ikke med at det er større endringer siden kampen på onsdag. James og Coleman kan være tilbake, men ingen selvfølge at de starter om de er tilgjengelige. I tillegg er Allan ute etter at han ble båret(!) av banen med en hamstring-skade mot Leicester.

Ancelotti bekreftet etter Leicester-kampen at Pickford er tilbake i mål mot Arsenal.

2
209 svar

209 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Enzino

Team news:

Arsenal must do without Granit Xhaka for Saturdays trip to Goodison Park and their Premier League clash with Everton.

The midfielder started a three-match ban in the 1-1 draw against Southampton on Wednesday night, after his red card in Sunday’s 1-0 home loss to Burnley.

Southhampton had their appeal of the ban dismissed, but according to Carlos Ancelotti, Everton has yet not received the ruling for their appeal, and are still hopeful about the Swiss international participating in the clash.

“The opponent always looks more dangerous on the break with him on the pitch, and his reckless tackles in the defensive box always increases the probability for a penalty at a crucial moment in the game when it could prove decisive, so of course we want him to play” the Italian gentleman is quoted to have said, according to unconfirmed anonymous sources.

3

DennisB

Haha, og jeg er helt enig. Heldig for oss at han fortsatt er ute :)

1

Leoparden1

Savnet av maskinrommet Xakha er til å ta og føle på. Stillingen hadde nok vært en helt annen med ham gravende rundt utpå der.

2

Eldon

Januarvinduet blir interessant på Emirates. Mye rart som bør skiftes ut.

2

Enzino

Edu har vært veldig tydelig på at det ikke blir spillerkjøp. Så da bør man jo skifte ut ham, i hvert fall.

1

ohlalaSpurs

Skifter kjønn om Arsenal går ned, skjer ikke.

2

Enzino

Da skal det knulles!

1

ulfarne

Til hvilket? Det er så mange å velge i nå

1

ohlalaSpurs

Du kan få velge for meg. Julen handler om å glede andre.

1

-FPL.

Stakkars Ancelotti.

Tenk å måtte ha så mye elendige spillere i stallen som han må få ryddet vekk. Davies hører ikke hjemme på dette nivået.

2

Morten_1996

Med en slik medfølelse for Ancelotti, så tør jeg nesten ikke tenke på hvor stor medfølelsen var og er for Solskjær.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...