Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Superliga sagaen under stor trussel??

https://www.nettavisen.no/sport/fifa-advarer-utbrytergruppe-truer-med-utestengelse-fra-vm/s/12-95-3424077566

Fifa retter dermed en advarende pekefinger mot planene om å danne en egen liga med flere av Fotball-Europas største klubber. En slik utbrytergruppe vil ikke bli anerkjent av verken dem eller en annen tilsvarende organisasjon, heter det i en pressemelding.

Fifa sier at spillerne risikerer å bli utestengt fra VM-spill om de involverer seg i den nye superligaen.

Her er jeg helt enige med FIFA så får vi bare håpe at dette er nok til at klubbene som ønsker dette ikke vil det lenger etterhvert

3
14 svar

14 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Slikkepott

Gudskjelov for moralens høyborg, FIFA, etterfulgt av lillebror UEFA, som ivaretar den gjennomsnittlige supporterens interesser. Eller hva det nå enn var som stod i brosjyren

Uten å nevne navn, så er det vel gjerne snakk om to av de mest korrupte organisasjonene som eksisterer. Inntil videre så må vel høydepunktet være det kommende VM i Qatar, som jo bortsett fra å i utgangspunktet være en fullstendig katastrofe, også ender opp med å fullstendig kuke til de største ligaene i verden.

Flere landslagssamlinger, nations league fjaset, klubber som må akseptere at spillere som er ute med skade må møte opp for å bli undersøkt av landslagets lege etc.

Det er bare supert hvis man får fjernet noe av makten fra disse organisasjonene.

2

InsVerderben

Slikkepott: "Gudskjelov for moralens høyborg, FIFA, etterfulgt av lillebror UEFA, som ivaretar den gjennomsnittlige supporterens interesser. Eller hva det nå enn var som stod i brosjyren"

He-he, godt poeng og tror ikke noen av disse korrupte organisasjonene bør skyte frem brystkassen, bjeffe for høyt om moral, etikk eller å påberope seg å ivarerta supporternes interesser....!

"Long time comming," dette her og på tide at de blir skikkelig utfordret!

1

-k9b_

Det er bare supert hvis man får fjernet noe av makten fra disse organisasjonene.

Det er jo bare gitt de som tar denne makten er noe mindre korrupte. Er vel liten grunn til å tro det.

Enn så lenge, så har FIFA og UEFA i alle fall tildels et mål om å serve alle, ikke bare de aller største. Det vil definitivt ikke en superliga eller organisasjonen bak ha.

1

InsVerderben

-k9b_: "Det er jo bare gitt de som tar denne makten er noe mindre korrupte. Er vel liten grunn til å tro det.

Enn så lenge, så har FIFA og UEFA i alle fall tildels et mål om å serve alle, ikke bare de aller største. Det vil definitivt ikke en superliga eller organisasjonen bak ha."

Gode poenger og forventer ingen mindre griskhet eller fravær av korrupsjon fra de som står bak innføringen av en eventuell superliga!

Men, det er også gjentatte ganger rettet sterk kritikk mot FIFA/UEFA fra div klubber/land som ikke er blitt hørt og det har vært mange tilfeller av grov korrupsjon! Det at de ikke lytter og f.eks ga fotball-VM til Qatar var meget grovt, og så lenge de ikke tar kritikk til etterretning eller kommer aktørene i møte så baner det vei for andre aktører og et nytt regime.

Skal ikke dra det for langt, men Brexit kom bl.a som en følge av langvarig misnøye og det at England til stadighet hevdet at de ikke ble hørt, mente seg overkjørt av Brüssel/EU, samtidig som andre land opptro proteksjonistisk, lite solidariske og "slapp unna."

Slikt er en oppskrift på fall av regimer/organisasjoner og FIFA/UEFA har nå et valg. De kan stå på sitt eller slutte å komme med trusler, se seg i speilet, "krype til korset " og komme medlemsmassen og deres ønsker i møte.

Blir spennende å følge hvor dette bærer hen...!

1

Slikkepott

Hvem er det egentlig høvdingene i FIFA og UEFA har representert gjennom årene.

Personlig har jeg liten tro på at en ny organisasjon, hvor de største klubbene er representert, vil være i nærheten av å ha problemer av samme størrelsesorden.

FIFA må gjerne true med å ekskludere spillere fra VM, men det hersker vel liten tvil om at det er en særdeles tynn suppe å servere til dekket bord. Som om de største stjernene i verden hadde prioritert å spille for mindre klubber og lavere lønninger, fordi de prioriterer å representere landslaget, og som om FIFA hadde ønsket et VM uten de beste spillerne tilgjengelig. Jeg vet hva jeg hadde satt pengene mine på.

1

GreySerpent

Godt demmet opp av FIFA!

2

LarsLie

Jeg er, som alle andre, ekstremt skeptisk til en «superliga». Men at feks CL ikke var i regi av UEFA/FIFA er jet positiv. Sikkert mindre hyggelig for tilhengere av lag som har arabiske sjeiker og russiske oligarker som eiere (korrupsjon er åpenbart ekstremt utbredt innenfor denne type organisjoner).

Forstå jeg lite av gitt!!!

1

Maradona_123

Positiv overraskelse, hvis FIFA virkelig er så tøffe som de påstår da.

1

InsVerderben

Fifa sier at spillerne risikerer å bli utestengt fra VM-spill om de involverer seg i den nye superligaen.

Tomme trusler, for hva vil da merkevaren "VM" bli verdt uten de beste spillerne?

FIFA/UEFA kan fort male seg inn i et hjørne her....!

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...