Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ja, da er det den tiden på året. La spekulasjonene flomme!

Mbappe er vel bortimot klar allerede. Andre?

2
1,5k kommentarer

KongOlav2

Misforstå meg rett, jeg sammenligner ikke på noen måte JWP og Downing, men selve overgangen gir meg litt samme vibber. En spiller med noen veldig typiske ferdigheter som leverer på ett svakere lag, men som med stor sannsynlighet ikke er god nok for Liverpool.

Jeg tar poengene som nevnes rundt de positive tingene med spilleren, men dette er en spiller som mange Liverpoolsupportere her inne hadde hevet under bussen og krevd salg allerede i januarvinduet, eventuelt til neste sommer hvis han ikke hadde levert fra dag 1. Når vi med stor sannsynlighet kan finne minst like gode eller bedre spillere til den prisen som skisseres, så ser jeg ikke poenget i en sånn overgang.

Som sagt tror jeg ikke JWP ville blitt et klart førstevalg/sentral spiller. Det er primært som stallspiller jeg tror han kunne vært nyttig. Og da under forutsetning av at han ikke blir altfor dyr (noe jeg dessverre ikke tror er tilfellet), og at vi kjøper en stallspiller nå og avventer et større midtbanekjøp (Tielemans, Bellingham, annet stortalent) til tidligst neste sommer. Jeg ville heller sett en midtbane med JWP, Jones og Milner som backup til våre tre førstevalg enn Jones, Milner, Ox og Keita.

1

TheOpiate

JWP, Jones og Milner som backup til våre tre førstevalg enn Jones, Milner, Ox og Keita.

Nja...

Holder Keita seg skadefri(noe han med stor sannsynlighet ikke gjør) så ville jeg ikke vurdert alternativet ditt i det hele tatt. Visstnok skal forsåvidt Keita ha jobbet med ett spesielt treningsregi for å bli kvitt skadeproblematikken og tåle kampbelastnngen i PL etter at han kom igjen fra skader i våres. Lov å håpe at dette bærer frukter. Bellingham hadde forøvrig vært en våt drøm. Helvete for en spiller...

1

KongOlav2

Vi får se ang Keita. Jeg var jo kjempegira da de kjøpte ham, men har mistet ganske mye av troen etter nesten tre år med skader.

Jeg blir iallfall jævlig skuffet om man ikke kjøper noen på midtbanen i sommer. Og jeg vil helst ikke ha en 18-åring, men en mer rutinert spiller midt i 20-åra. Det er tilsynelatende mange slike midtbanespillere som kan være på markedet nå. En slik i sommer og deretter Bellingham i kanskje 2023 hadde vært greit.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...