Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sommervinduet 2021 - Man United

Ikke før januarvinduet har rukket å stenge, så begynner spekulasjonene rundt spillerkjøp- og salg på nytt fram mot sommeren ’21 og et nytt transfervindu.

Hva skjer med (en revitalisert) Pogba - blir han værende i United allikevel? Har omstridte Martial opplevd sin siste sesong i klubben? Har stortalentet Amad rukket å overbevise klubben om at vi ikke trenger å hente Sancho? Og kommer det en ny stopper inn døra?

Kjør transfertråd!

2
1,4k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lezah

Akademiet i Manchester.

Med den legger jeg meg, faktisk.

4

Sportfreaken

Visste du ikke at det er et felles akademi i Manchester altså? Skulle forøvrig ønske jeg var Sancho, som vil heve ett sted mellom 10-35 mill i uka, ifølge beregningene til orakelet.

1

Lezah

Visste du ikke at det er et felles akademi i Manchester altså?

Jo seff.

Gleder meg til at Orakelet skal fortelle om Akademiet til London!

Vi snakker next level shit, her.

1

robins

Lingard er en fin spiller med noen gode egenskaper. Derimot så synes jeg at at man(dessverre) bør innkassere aksjene når vi endelig har fått litt god verdi i de. Litt av premisset ved at man forlenger med spillere i håp om å ikke miste en «verdi». Bør være at man også casher inn når man treffer ved en slik type forlengelse. Med på å rettferdiggjøre forlengelsene med spillere som nødvendigvis ikke har en fremtid i klubben. Mye å gå på her.

3

Detvareingang

Må og unnskylde for eventuelle skrivefeil fra min side, selv om det er ein dårlig unnskyldning så har eg slitt med dysleksi hele livet :)

3

Lezah

Nå skal jeg slå i bordet og bruke dette som et eksempel på noe som har irritert meg en del både her og ellers:

Hvis man sier til noen at de "skriver som en idiot" eller annet, så er det ikke (det bør virkelig ikke være) pga skrivefeil eller at man ikke kan forskjellen på "et" og "ett". En person med dysleksi eller en som skriver litt shabby kan ha like gode poenger som en som skriver plettfri norsk. Han kan ha bedre poenger, for all del.

Men en som har dysleksi og skriver noe som har et idiotisk innhold, er en idiot. Forskjellen på han og andre idioter er at han er en idiot med dysleksi. Og en idiot er en idiot. Og bør tåle å bli kalt det på lik linje med en som kan taste 500 ord i sekundet feilfritt. (Lista legges høyt)

Du er ikke det, innlegget er fint, det bare irriterer meg når jeg ser folk enten pirke på bagateller i gode innlegg eller snakker om dysleksi/mobbing fordi det håpløse de kommer og skytes ned ned er formulert dårlig skriftlig. Noen ting er dumt uansett hvordan det skrives.

Beklager rant, 4 øl i solsteik med primært grammatikk-preik gjør noe med psyken.

Stopper eller CDM, gjerne!

8

Bongis

Beklager rant

signed, sealed and delivered.

1

Bongis

Jeg må nesten bli litt alvorlig nå. Jeg blir til og med litt provosert av slike innlegg. Aldri mer si unnskyld for at du har dysleksi. Det er det samme som om at en med briller må si unnskyld for at han bruker briller, eller at jeg skal si unnskyld for at jeg har CP. Det er absolutt ingenting i verden du kan gjøre med den saken. Og jeg tipper du er mye mer nøye i innleggene dine enn alle oss andre, rett og slett fordi du må konsentrere deg mer.

Innlegget er veldig fint, og jeg har sikkert flere skrivefeil enn deg i dette innlegget. Stå på! Vi er united sammen, og vi er alle United supportere. Gleder meg til å feire seriegull med alle dere neste sesong!

3

DuncanE

Det er en ærlig sak og det siste du bør behøve unnskylde ;-)

2

Saliph

Pogba bør få klar beskjed om at enten signerer han ny kontrakt, eller så finner han seg ny klubb i sommer. Eller så får han ikke spille neste sesong. At han skal gå gratis bør være helt uaktuelt.

3

TheBelfastBoy

Eller så får han ikke spille neste sesong. At han skal gå gratis bør være helt uaktuelt.

Før han går gratis uansett? Taper Pogba mer på det enn Man Utd?

1

Saliph

Tviler på at han er interessert i en sesong på benken, uansett om det skulle ende med en heftig payday neste sommer.

Jeg tror ikke vi kommer til å gi ham et så sterkt ultimatum, men man burde i alle fall gjøre det man kan for å unngå at han går gratis. Jeg håper han blir solgt i sommer. God som han er når han er 'på', så er han uansett veldig langt unna å være uerstattelig slik han har prestert for oss. Men jeg blir ikke lei meg om han signerer ny kontrakt, for håpet om at han endelig skal blomstre for fullt sitter fortsatt i.

1

InsVerderben

Uten å gå i dybden eller forsøke å forklare kompleksiteten og konsekvensene av noe slikt, støtter jeg det 100%.

Et slikt ultimatum føles bare helt riktig å stille...!

1

holdthedoor

Tja. At en ansatt skal nektes å utføre sitt yrke, kun pga at han forholder seg til gjeldende kontrakt, blir feil for meg. Pogba var helt sentral under MOU, hvor forskjellen med og uten Pogba var 1 poeng per kamp. Under Ole har Pogba hatt en noe mer medioker rolle, og Ole har klart å stable sammen et lag som er i stand til å vinne selv uten Pogba på banen (i motsetning til Mou sitt lag). Å skulle tvinge Pogba til å enten skrive kontrakt eller sitte på tribunen blir smålig gjort av klubben vil jeg påstå. Om Pogba legger inn en ærlig innsats denne sesongen, for så å gå gratis, vil jeg klappe han ut

2

Lezah

Jeg innrømmer glatt at jeg ikke er i stand til kvalitetssammenligne Ligue 1 2011-12 mot bundesliga i 2020-21. kan heldigvis offside-regelen, da.

3

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...