Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sommervinduet 2021 - Man United

Ikke før januarvinduet har rukket å stenge, så begynner spekulasjonene rundt spillerkjøp- og salg på nytt fram mot sommeren ’21 og et nytt transfervindu.

Hva skjer med (en revitalisert) Pogba - blir han værende i United allikevel? Har omstridte Martial opplevd sin siste sesong i klubben? Har stortalentet Amad rukket å overbevise klubben om at vi ikke trenger å hente Sancho? Og kommer det en ny stopper inn døra?

Kjør transfertråd!

2
1,4k kommentarer

Lezah

Men jeg tror fellesnevneren for brorparten av disse er at de er svært gode for et lag som er fornøyd dersom de er i nærheten av topp 4, men ikke helt gode nok for et lag som ønsker å utfordre City, Liverpool og Chelsea. I tillegg til at de har gitt fantastisk "verdi" sml med hva de ble kjøpt for.

Flere av dem har også potensial til å bli gode nok, men jeg tror det passer dem greit å spille fast i Leicester først. Et annet poeng er at de pga mangler/svakheter i Man Utd helt sikkert hadde vært bra nok for Man Utd også. Litt som Maddison før vi hentet Bruno. Han hadde vært en enorm oppgradering fra Lingard/Pereira, men kanskje ikke helt god nok til der vi ønsker å være? Og et slik kjøp hadde forhindret et kjøp av Bruno.

(Absurd møte-aktivitet på jobb så det her blir ikke poetisk eller veldig ryddig)

Jeg er veldig enig i mye av det du skriver, absolutt. Særlig det med potensial.

Men det er jo litt ergerlig også; ville du ikke, hvis du kunne velge, hentet 20 år gamle Fofana til den prisen Leicester gjorde og ha ham som rulleringsalternativ til EB/Jones/Rojo? På sikt fort et førstevalg som Maguires makker? Og syns en del av de med potensiale som du nevner uansett ville vært gode nok til å ha forsvart plasser i troppen vår. og på sikt kunne noen av dem vært førstevalg. Når det er sagt så trenger vi jo først og fremst førstevalg, men jommen er ikke bredden i visse (for mange) ledd ganske svak. Jeg kan på strak arm se for meg 5-6 Leicester-spillere som ville vært utfordrere til å være/være førstevalg hos oss. Tielemans-Ndidi for eksempel med Bruno hadde vært rimelig heftig.

Får håpe vi får på plass et så solid førstelag at vi kan gå for litt smarte og spennende kjøp, sispedd kademi-folk.

1

TheBelfastBoy

Men det er jo litt ergerlig også; ville du ikke, hvis du kunne velge, hentet 20 år gamle Fofana til den prisen Leicester gjorde og ha ham som rulleringsalternativ til EB/Jones/Rojo?

I ettertid ville jeg åpenbart det.

Men ville jeg i fjor sommer ment at det var riktig å bruke £35 mill på en nitten år gammel stopper som antakelig ikke hadde bevist allverden (ikke at det er avgjørende, men jeg hadde knapt hørt om fyren)? Jeg tror kanskje jeg da ville tenkt at man i det minste burde ha gitt Tuanzebe en sjanse først! Jeg tipper at jeg ville tenkt at han man heller burde hentet en som allerede var god nok til å ta plassen til Lindeløf/Bailly. Ikke et nytt fjerdevalg som vi håpet skulle bli bra nok innen et par år (litt flashback til da vi hentet Lindeløf/Bailly). Dette var tross alt en spiller uten aldersbestemte landskamper og med svært få kamper i Ligue 1.

Hadde jeg visst at han var så god at man i realiteten kunne ha solgt Bailly (noe man i praksis ikke kunne pga skaden), og satset på han som direkte utfordrer til Lindeløf, hadde det stilt seg noe annerledes. Fra Leicesters perspektiv var worst case et nytt tredjevalg. Liten nedside, stor oppside.

Imponerende av Leicester, men antakelig også litt tur. Det viser kanskje også hvor viktig det er å få bort dødvekt. Tredje-fjerdevalg bør helst være spillere som Fofana. Ikke Bailly, Rojo og Jones.

1

Lezah

Tja. Alt kommer jo an på hvor stort talentet er, og om man stoler på speidernettverket. Optimalt sett så skal vi jo kunne splashe ut 30mill (Saliba-beløp) og ta det for gitt at dette er grundig vurdert i forkant, slik at ikke vi må la dem få to år et annet sted og går opp 40-50 mill i verdi. Selv med Tuanzebe ville det ikke gjort noe å ha 4 stoppere (herunder da EB or Rojo ut), vi visste jo lenge før denne sesongen at AT sliter med skader. Men ja, det her blir jo veldig teoretisk og etterpå-vurdering.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...