Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sommervinduet 2021 - Man United

Ikke før januarvinduet har rukket å stenge, så begynner spekulasjonene rundt spillerkjøp- og salg på nytt fram mot sommeren ’21 og et nytt transfervindu.

Hva skjer med (en revitalisert) Pogba - blir han værende i United allikevel? Har omstridte Martial opplevd sin siste sesong i klubben? Har stortalentet Amad rukket å overbevise klubben om at vi ikke trenger å hente Sancho? Og kommer det en ny stopper inn døra?

Kjør transfertråd!

2
1,4k kommentarer

Lezah

Tja. Alt kommer jo an på hvor stort talentet er, og om man stoler på speidernettverket. Optimalt sett så skal vi jo kunne splashe ut 30mill (Saliba-beløp) og ta det for gitt at dette er grundig vurdert i forkant, slik at ikke vi må la dem få to år et annet sted og går opp 40-50 mill i verdi. Selv med Tuanzebe ville det ikke gjort noe å ha 4 stoppere (herunder da EB or Rojo ut), vi visste jo lenge før denne sesongen at AT sliter med skader. Men ja, det her blir jo veldig teoretisk og etterpå-vurdering.

1

TheBelfastBoy

Selv med Tuanzebe ville det ikke gjort noe å ha 4 stoppere (herunder da EB or Rojo ut), vi visste jo lenge før denne sesongen at AT sliter med skader.

Ser poenget, men jeg er kanskje ikke helt enig i at det ville vært fornuftig at to av fire stoppere var såpass «unproven» som Fofana og Tuanzebe var før sesongen. Selv om man selvsagt kan si at nedsiden sammenlignet med Bailly ville vært liten. Det er alltid en risiko med slike kjøp, og for å minimere denne synes jeg man bør ha et tredjevalg som man er rimelig sikker på hvor står.

I ettertid er det lett å si at Fofana allerede var så god at man burde tatt den sjansen. I fjor tenkte nok jeg at vi hadde behov for en som var mer erfaren. En vi kunne stole på hvis selv Maguire er ute.

Men det bunner nok også i at jeg har en ekstrem skepsis til unge stoppere på det helt øverste nivået. Både at jeg tror det er ekstremt få som både er gode nok og har mentalitet til å levere i en toppklubb, og at jeg tror det er til deres eget beste å få utvikle seg med mindre press.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...