Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Premier League Onsdag 17. februar 2021 kl. 21:15 | 14:15PM TV Sport Premium 1 | NBCSN

Everton siste fem: L - D - W - L - D | 7-9 i målforskjell Man City siste fem: W - W - W - W - W | 15-1 i målforskjell

Trivia: - Lagene har møtt hverandre 188 ganger tidligere. Everton står med W68 D47 L73 - I PL har lagene møtt hverandre 46 ganger. Everton står med W18 D9 L19 - Lagene møttes sist i serien 1. januar 2020. Man City vant da 2-1. Richarlison putta for Everton - Lagenes første møte var i 1. divisjon i 1899/00. Den kampen vant Everton 4-0. - Sist Everton spilte på denne datoen var i 2001/02, da hjemme mot Crewe i FA cupen. 0-0 ble det.

Everton slet seg til en 5-4 seier mot Spurs i en av sesongens mest underholdende kamper for deretter å kollapse totalt mot bunnlaget Fulham. Bipolar er vel ikke så langt unna sannheten. Her blir vi dessverre rævkjørt i 90 minutter. Mer soleklar B på kupongen skal en lete lenge etter. Man City rett og slett i knallform. Everton ustabile og stinker piss på Goodison.

Allan, James, Pickford og Calvert-Lewin vil nok alle bli evaluert før kampen. Gbamin fremdeles ute.

Ikke godt å si hvem som spiller denne.

Hvis vi stiller i 4-2-3-1 formasjon:

Olsen Godfrey - Mina - Keane - Digne Davies - Doucoure Iwobi - Sigurdsson - Richarlison Calvert-Lewin

Subs: Pickford - Virginia - Holgate - Coleman - Nkounkou - Delph - King - Bernard - James

2
57 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Old-King-Cole

Vel, takk for kampen litt på etterskudd. Kan ikke si annet enn at Man City er et veldig, veldig bra lag som helt klart fortjente å vinne denne.

Nøytralt sett så er jeg mest imponert over at omtrent alle spillerene til City, fra midtstoppere til spisser, er både villige og kapable til å utfordre og passere. Når det da i tillegg ikke skorter på løpsvillighet så blir det så klart vanskelig å vinne.

Uansett, vi slår dere i cupen! ;)

3

Alexxxx

Fantastisk 2. omgang av City. Passe dårlig fra 20 min i første omg. og frem til pausen. Mahrez, Bernardo, Cancelo, Jesus veldig gode. City blir enda farligere med De Bruyne tilbake. Klasselag. 9 poeng og 10 scorede mål på 3 i utg. vanskelige kamper mot Lpool, Spurs og Everton. Dette kunne blitt en dårlig periode for City, men de er så utrolig gode. Gøy å se så mange stjerner spille så bra sammen. Pep er helt sjef.

2

Aguero16

Pep er helt sjef.

Tsss, mannen som ikke evner en dritt og som bare er manager for gode lag? Nei den må du lenger ut på landet med.

1

HarryChinaski

City hadde vi tapt for uansett, trenger ikke lure oss selv bare fordi vi slo et og annet London-lag i krise i den perioden.

1

Lomasio

Synd for Everton at kampen ikke gikk da den egentlig skulle. Da hadde det blitt poeng og de kunne hatt sjansen til å passere byrivalen nå på lørdag. Veldig synd. Vet at dette kan virke litt sutrete, men jeg måtte bare si det.

1

FrannyLee

god kamp av PEP

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...