Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Premier League Torsdag 4. mars 2021 kl. 19:00 | 12:00PM TV Sport Premium 2 | Peacock TV

Everton siste fem: W - W - L - L - D | 7-8 i målforskjell WBA siste fem: W - D - D - L - L | 3-5 i målforskjell

Trivia: - Lagene har møtt hverandre 168 ganger tidligere. Everton står med W70 D39 L59. - I PL har lagene møtt hverandre 25 ganger. Everton står med W13 D6 L6. - Lagene møttes sist i serien 19. september 2020. Everton vant da 5-2. DCL med hat-trick. - Lagenes første møte var i 1. divisjon i 1888/89. Den kampen vant WBA 4-1. - Sist Everton spilte på denne datoen var i 2014/15, da borte mot Stoke i serien. Vi tapte 2-0.

Ancelotti tok rotta på den kjipe hjemmeformen da vi slo Saints på mandag. Flere spillere ble da enten hvilt eller var ute med småskader, men til tross for bare ett par dager mellom kampene så klarer vi forhåpentligvis å holde koken oppe. WBA på sin side slipper inn lite mål, men scorer enda færre og ligger nest sist på tabellen. De vant riktignok hjemme mot Brighton sist lørdag, men det var den første seieren siden de slo Wolves 16. januar.

Delph, Mina og Gbamin er definitivt ute. Coleman, James, Davies og Olsen var alle ute mot Saints, men er i trening og vil vurderes forut kampen. Allan, som spilte hele kampen mot Saints, vil også bli vurdert i forhold til om han klarer to kamper på rappen etter å nettopp ha returnert fra skade.

Håper på 4-3-3:

Pickford Coleman - Keane - Godfrey - Digne Docoure - Davies - Allan/Gomes King/James - Calvert-Lewin - Richarlison

Men dette var altså laget mot Saints:

Pickford Holgate - Keane - Godfrey - Digne Allan Doucoure - Gomes Sigurdsson Calvert-Lewin - Richarlison

Subs: Virginia - Nkounkou - Astley - John - Broadhead - Onyango - King - Iwobi - Bernard

1
14 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Old-King-Cole

Vanskelig å være veldig misfornøyd med 3 poeng i sekken ja. Men jeg er glad jeg ikke betalte for å spesifikt se denne kampen!

1

caliblue

Job done. Dårlig første omgang, men syns laget er brukbart etter pause. Ble litt mer struktur og balanse etter at Allan kom inn.

Litt for mye rot med nye formasjoner og spillere ute av posisjon for min del, men vanskelig å være veldig kritisk når de igjen lander på beina.

1

hesja

En litt heldig seier,men at vi vinner på dårlige dager er svært gledelig.Vi ligger faktisk på 4 plass.

1

caliblue

Blir det 4231 håper jeg det blir Iwobi som 10er.

Dette føles igjen som et lag satt opp for å ha 40% ball hvor man stoler på forsvaret og at man har kvalitet nok på topp. Skummelt og lite ambisiøst. Noen av de svakeste kampene under Ancelotti har vært slike.

Det er vel 14 strake kamper nå i ligaen hvor Everton har sluppet til flere skudd enn hva de har hatt selv. Urovekkende om den rekka overlever kvelden, men om Everton scorer først overrasker det ikke noen.

1

Old-King-Cole

Noen av de svakeste kampene under Ancelotti har vært slike.

Vel, denne er ikke et unntak akkurat. Mange trøtte bein og hoder ut på der riktignok, men vi hadde blitt straffa hardt av et bedre lag. Flere som har vegring for å gjøre noe for offensivt også.

Og hva slags innlegg er det Iwobi driver med? Ugh.

1

Old-King-Cole

De fire sliter nok da med småskader.

Sitter med en følelse av at det blir 4231 med Gomes og Docuoure bakerst og Iwobi, Bernard og Richarlison lenger framme. DCL på topp så klart.

Av U23 så er det Tyrer som får sitte på benk sammen med Virginia, Onyango og Broadhead denne gang. Astley ikke med.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...