Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er nå eller aldri for begge lag.

Hvilken lag får den berømte spikeren i kista?

Liverpool i rødt: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Ozan Kabak, Andy Robertson - Thiago, Georginio Wijnaldum, Curtis Jones - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané

Chelsea i blått: Edouard Mendy - Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger - Reece James, N'Golo Kanté, Jorginho, Ben Chilwell - Hakim Ziyech, Mason Mount - Timo Werner.

KJØR KAMPTRÅD!?

1
295 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

CrazyBrunost

Et kjapt spørsmål til Chelsea fansen: Er dere ikke dritt lei Mount enda? Disse forsøkene hans går aldri på mål jo, hadde han spilt for min klubb hadde jeg blitt rimelig irritert for at blåser bort sjanse etter sjanse.

7

bønna1

Er dere ikke dritt lei Mount enda?

Skjerp deg, nå kommer han til å score.

Faen, rakk jo ikke skrive det en gang. Hopp i sjøen.

2

KTBFFH

Han brenner altfor mye, men føler det er en spiller som om noen år kommer til å bøtte inn mål.

1

VisionQuest

Hva sa du?

1

mikemodano

At Thiago har til gode å vise seg som den spilleren de fleste av oss håpet på etter overgangen, er for så vidt riktig nok. Dessverre har man imidlertid til gode å se ham i et Liverpool som fungerer optimalt. Det gikk måneder fra innledningen av sesongen til han endelig var i stand til å delta regelmessig, og på det tidspunktet han hadde hentet seg inn igjen etter å ha fått Richarlisons knotter pent plantet i kneet, var maskineriet fra de siste par-tre sesongene omtrent helt ugjenkjennelig. Det vil være bra dumt å servere noen dom over fyren før han har fått forsøke seg i en optimal ellever, noe som fort vil innebære at man må vente til neste sesong.

Det er klart det er knyttet utfordringer å få en slik spillertype til å gli inn i det spillemønsteret Klopp hadde satt, og tidvis har han sett litt ut som fisken på land, men det bor så mye fotball i det hodet og de beina at en skal være en ordentlig undermåler med en illeluktende agenda om man stempler ham allerede. Han virker å ha slitt en del tempomessig, og av og til kommet på etterskudd i dueller, samt at han har til gode å finne ut av indreløperinstruksjonene. Jeg syntes han så god ut da han fikk bidra høyere i banen (bortekampen mot Tottenham), for når han sitter dypere blir det gjerne en ekstra tøtsj eller to før ballen går videre. Med et ordentlig stopperpar i tillegg til Fabinho i dyp midtbanerolle bak seg, håper jeg Klopp tør slippe ham fri mer offensivt igjen, og da skal det være mulig å se i større porsjoner den artisten som finnes der inne. Da gjelder det bare å utnytte det til lagets beste.

3

Aguero16

men det bor så mye fotball i det hodet og de beina at en skal være en ordentlig undermåler med en illeluktende agenda om man stempler ham allerede.

Enig. Selv om det butter i mot for han om dagen, så snakker vi om en klassespiller. Liverpool sliter over hele banen, og det påvirker selvsagt også Thiago. Hadde en satt han inn på midtbanen til City sånn som dem presterer om dagen, så hadde en sett kvalitetene hans.

1

FrannyLee

Nå er det mer at de har sluttet å score som er problemet. Hva med å låne en Tevez fra Boca Juniors eller en gammel Kjenning Milan Baros fra Vigantice.

1

Deila

Tore Andre Flo`s fotballskuli.

3

Folkflesk

Startelver har fått en konkurrent.

3

Fernandovonarb

Thiago må være en gigantisk skuffelse for Poolfansen. De jeg kjenner som er i den leiren, betraktet han nærmest som messias før han kom. Overgang til PL er og blir en utfordring for mange, og ikke alle takler det. Han virker å være blant dem.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...