Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er nå eller aldri for begge lag.

Hvilken lag får den berømte spikeren i kista?

Liverpool i rødt: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Ozan Kabak, Andy Robertson - Thiago, Georginio Wijnaldum, Curtis Jones - Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané

Chelsea i blått: Edouard Mendy - Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger - Reece James, N'Golo Kanté, Jorginho, Ben Chilwell - Hakim Ziyech, Mason Mount - Timo Werner.

KJØR KAMPTRÅD!?

1
295 svar

Aguero16

Nå er det mer at de har sluttet å score som er problemet.

Det er bare en del av problemet. Hovedproblemet er hvorfor alt er blitt et problem for dem. Klopp er smart og ser alt dette, men han har per dags dato et mannskap som sliter enormt med selvtillit og som ikke mestrer delen om samhandling. Alle 11 på banen må dra samme retning. Der sliter Liverpool veldig om dagen. Alle prøver sikkert, men for mange mestrer det ikke av ulike grunner.

Liverpool avslutter i går med en trio på midten bestående av Milner, Gini og Ox. Så en av grunnen er utvilsomt kvaliteten på dem som skal utføre jobben. Hjelper heller ikke at laget per dags dato ikke har en eneste leder utpå der. Trioen i front er totalt blottet for alt av selvtillit og når dem heller ikke løper nok, jobber godt nok, så blir det ikke skapt noen magi der fremme, som vi har sett før. Hovedproblemet til Liverpool er uansett ikke spissene/trioen i front. Men dem er en del av problemet, som Klopp sliter veldig med å løse, og som en kan forstå er vanskelig, når en ser på alle lederne og spillerne som er på skadelisten. Det en kanskje kan ta Klopp på er byttene. Salah er toppscorer i PL. Han bytter man ikke ut når en trenger scoring, uansett hvor dårlig han er. Bytt posisjon på han, og han hadde kanskje blomstret litt. Men at det "alltid" er Jones som må på benken er uforståelig. Han er nesten konsekvent den beste på midten i Liverpool. Gini som ikke vil skrive kontrakt, og som presterer så svakt som han gjør, virker nesten som han har et form for klippekort.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...