Fotball - Premier League

Everenga

Landskamper, corona og sånt

Da har jo endelig britene fått i stand en sånn halvveis innreisebegrensning der folk som kommer reisende fra 33 land på en "rødliste" må i 10 dagers karantene på karantenehotell. Football365 har laget en liste over hvem dette gjelder hvis alle drar på landslagsoppdrag. Everton er fullstendig i suppa, og en del andre kan miste verdifulle spillere i lengre tid. Dette lukter klubb vs landslagskonflikter og veldig mye forfall.

https://www.football365.https://www.football365.com/news/covid-red-list-which-prem-stars-face-10-day-quarantine-bruno-fernandes-alissoncom/news/covid-red-list-which-prem-stars-face-10-day-quarantine-bruno-fernandes-alisson

1
4 svar

Jeg leser 18 spillere fra Brasil som potensiell treffes av dette. Nå er nok max halvparten av disse aktuelle for landslaget, men likevel.

For Arsenal så er det vel kun Partey av de 4 aktuelle som jeg er bekymret for. Vil klubbene nå kunne nekte spillere å delta her, eller MÅ de frigi spillere som blir tatt ut?

1

Ligger vel i kortene at det kommer en form for unntak for spillerne det gjelder. Noe a la hjemmekarantene med mulighet for å trene og spille kamper. Dette er spillere som lever i en boble og som testes minimum to ganger i uka.

Når det er sagt så får disse sør-amerikanerne litt som fortjent. Fullstendig galskap at de gikk for full tradisjonell VM-kvalik med all usikkerheten rundt Covid-19. Det er neppe rom for særlig med utsettelser og de britiske innreisereglene rammer ulike land veldig forskjellig.

1
caliblue Ligger vel i kortene at det kommer en form for unntak for spillerne det gjelder. Noe a la hjemmekarantene med mulighet for å trene og spille kamper. Dette er spillere som lever i e...

Ligger vel i kortene at det kommer en form for unntak for spillerne det gjelder. Noe a la hjemmekarantene med mulighet for å trene og spille kamper. Dette er spillere som lever i en boble og som testes minimum to ganger i uka.

Det er full krisestemning rundt den brasilianske mutasjonen i Storbritannia så noe unntak derfra kan jeg ikke tenke meg at det blir.

1
ONV95 Jeg leser 18 spillere fra Brasil som potensiell treffes av dette. Nå er nok max halvparten av disse aktuelle for landslaget, men likevel. For Arsenal så er det vel kun Partey av de...

Vil klubbene nå kunne nekte spillere å delta her, eller MÅ de frigi spillere som blir tatt ut?

Om det hele ender i at spillerne taper kamper for laget, så må man vel kunne trekke lønnen i det miste for den tiden man mister de, og de sitter i karaktene.

Så får spillerne ta valget selv om det er verdt det å dra på langskamp.

1
Laster...