Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Burnley - Arsenal - 6. mars kl 13.30

Belager på forhånd at jeg opprettet kamptråd. Siden jeg lagde forrige tråd blir det poengtap her og alt jeg har settes da på HU.

Utenom ESR så skal alle være klare til kamp, så da har Arteta noen vanskelige valg. Leno,Bellerin, Tierney, Partey, Xhaka, Auba og Saka starter nok.

Blir helt sikkert en slitekamp men skal vi kunne kjempe om 10 plassen er kun 3 poeng godt nok.

1
224 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

DennisB

Godt vurdert, Ari Boy. Synes også Xhaka er maks uheldig der, det er slikt som skjer en sjelden gang. Det blir bare så ekstra synlig når ballen triller i mål..

Lett å være etterpåklok, men Leno burde ha kælket den vekk. Xhaka med èn tett oppi ryggen, og to Burnley-spillere til innafor 16-meteren, da kan vi ikke leke butikk.

3

Ari_Boy

Klart at Xhaka har skyld i den situasjonen der, men Leno som har ball der ser Burnley spillere til venstre og høyre for Xhaka. Der må han tenke sikkerhet, og bare skyte ballen opp. Det at "Xhaka viste med hendene at han ville ha ballen" det er er hans rolle. Han må komme inn i disse rommene og være ledige. Ellers så kan ikke Arsenal spille slik fotball. Det er jobben til midstopperne og keeperne å vurdere risikoen Xhaka har når han mottar ball der. Dette var andre gang han ble satt opp i en posisjon hvor et balltap ville kunne være avgjørende for et mål eller kampen. Første gang var det Pablo Mari som slo ballen til han, men heldigivis klarte han å håndtere situasjonen. Så her må det også jobbes rundt Xhaka når det gjelder avgjørelser i oppspillsfasen i den nedre del av vår egen banehalvdel. Helt klart så kunne Xhaka gjort det bedre, men som en midtbanespiller selv av den typen ville jeg prøvd det samme. Tanken var nok å få mer høyde og skru på den ballen.

3

Thomas.R.O

Fint at folk faktisk forstår fotball, og måten Arsenal vil spille fotball på!

Denne smelle opp taktikken som noen her mener vi burde spille, vi hadde blitt nye Burnley, og se hvor de ligger på tabellen...

Spiller også midtbanespiller selv, og hadde også, som AriBoy sier, prøvd på noe av det samme

2

Solo1980

Komikveld fra A til Å.

Jeg skjønner ikke dem som er forvirret rundt hands-reglene, da. De virker da såre enkle: Hands skal aldri gis i Arsenals favør, men alltid gis i Arsenals disfavør. Enkelt.

2

hillier

Får ikke engang ta corneren. Korrupte jævla dritt.

2

Sjefan

Ikke så rart når man er på overtid av overtiden.

1

Ari_Boy

Pepe skulle vært med fra start her i dag. Veldig frisk, og kommer seg til muligheter. Synd med bommen.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...