Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sindreer

Shanghai, 2028:

Førstedraftede Kylian Mbappe setter et skudd like over tverrliggeren før første reklamepause i det 10. minutt. McDonalds Hotspurs skal få slite med å få med seg noe i denne kampen mot Walmart Milan, som relokaliserte seg til Budapest før forrige sesong. Lite vits i å ha et stort dyrt stadion når det bare spilles tre kamper på egen stadion hver sesong. Ryan Mason innrømmer i intervjuet før kampen at han hadde fryktet for jobben sin om det ikke var for at økonomien gikk så det suste. "Vi redder fotballen" hvisker han, som svar på spørsmålet om hvorvidt han må tenke på å hvile spillere inn mot bunnoppgjøret mot Gazprom United neste onsdag.

I New York bikker kampuret 60 minutter, og hoveddommer Kuipers, levert av Rolex, blåser av kampen. Barcelona Coalminers slår Lockheed Martin Gunners 2-0, og dermed ligger de godt ann til å vinne denne best-av-10 kvartfinalen. Ekspertene hyller MVP Håland for å være i stand til å score to ganger mot et lag som kjenner han så godt, etter å ha scoret sitt 8. mål på 5 kamper mot the Gunners denne sesongen. Selv om de nå har 4-1 i kamper påpeker Håland at de tar en kamp av gangen, og at det fortsatt er lenge igjen til de kan kalle seg Super Leauge brought to you by Exxon Mobil mestere. Og til tross for at han nå lever et storkarsliv med 25 millioner i uka gir han et nikk til sine beskjedne røtter, og gratulerer Molde FK med sin seier over nordirske Larne i UEFA Conference 3 Leauge, selv om han er bundet av kontrakten sin til å aldri nevne en av UEFA sine turneringer, privat eller offentlig.

29

SirOwen

Poesi til terningkast 6.

1

Sindreer

Takk for det! Lå våken og tenkte på hvor jævlig dette kom til å bli, og dette er retningen en Superliga tar oss.

Var en professor i politisk økonomi som en gang sa noe sånt at om New Orleans hadde forsvunnet i et jordskjelv hadde alle bare flytta. Om Milano hadde forsvunnet i et jordskjelv hadde hele den Italienske staten blitt mobilisert for å bygge opp byen NØYAKTIG som den var, koste hva det koste vil. I Europa er 100 km en lang distanse, i USA er 100 år lang tid osv. De europeiske storklubbene er institusjoner som er godt over 100 år gamle, og har utspring fra et bestemt sted. Eierne har bare klubben til låns.

2

Morten_1996

Venter bare på «kronikken» til Morten P.

Tipper den blir på ca 2000 ord.

Fordelt på ca 500 avsnitt.

For sånn er det.

Som oftest.

16

Toetoe244

1

oddvar_kjempebra

Han er vel litt for skråsikker her. "Det skjer ikke".

Jo, dette kan skje. Det er ikke idioter som sitter i ledelsen for disse klubbene. De har selvfølgelig skjønt hva de initielle reaksjonene vil bli. Og de har selvfølgelig bruke mye penger på juridiske vurderinger av hva de og motparten kan gjøre og ikke gjøre.

Dette er en kalkulert risiko. Den kan vise seg å lykkes. Maktkampen er i gang.

1

Bakkus

Kan noen forklare denne vitsen? Ser at den åpenbart er ganske morsom.

1

Monomachos

Det er egentlig bare å lese en Morten P-kommentar i Dagbladet.

Han skriver ofte på få linjer.

Forsøker å gjøre det som står på en linje til å skille seg ut.

Som om dette er noe som virkelig vil synke inn.

Noen ganger krydrer han med bold-funksjonen.

1

BVB1909

Kan noen forklare denne vitsen?

At du ikke har lest kronikker av Morten P. er et kompliment til deg.

1

Reddington1

Les et par kronikker av Morten P så tror jeg du forstår.

1

Bongis

Jeg synes også dette er en fantastisk tråd. Fordi dette viser, at uansett hvilket lag vi som supportere heier på, så setter vi fotballen øverst. Dette er første gang jeg har sett rivaler være på samme lag. Så unisont. Herlig!

12

samsung22

Enig!

VM i Qatar next! Vi ser at det er mulig.

2

Sarella

Mange sprikende fingre ble til en samlet knyttet neve! Ingen fucker med fotballen :)

1

TomBrady_12

Jeg tenker at hvis fotballen skal blir mer bærekraftig, så kan de starte med kostnadssiden. Det må ikke handle om å øke inntektene.

8

MikaelZ

Definitivt her det ligger...

1

caliblue

Må vel egentlig bare gratulere Spurs. Historisk sett ingen stor klubb, har ikke vunnet ligaen på 60 år, men så var de gode et kvarter før de nå er i ferd med å igjen bli en middelmådighet.

Nå skal de gis en permanent plass hos eliten for all fremtid.

Nottingham Forest hadde vært et mer naturlig medlem enn Spurs.

8

trøndergutten

Som Tottenham-supporter sier jeg meg helt enig. Nå er hele konseptet i seg selv noe tull, men det er ekstra tullete at Tottenham skal være med.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...