Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

LaGoeba

Fantastiske nyheter.

Blir koselig med samme toppmatcher hver eneste uke.

1

Slikkepott

Meget mulig.

Til gjengjeld kan vi jo kanskje vurdere årsakene til at vi faktisk er kommet hit, samt hvordan organisasjonene faktisk opererer. Platini? Blatter? isfjellet under. I Premier League ser vi altså at Murdochs forsøk på å kjøpe Manchester United på 90-tallet blir blokkert, fordi det potensielt kan være konkurransehemmende. Spol frem noen år og man er overlykkelig når Abramovich kommer inn, ingen problemer med at Glazer tar over Manchester United og sylter klubben ned i gjeld, Thaksin og Manchester City, velkommen skal du være, Mansour? PSG? Oppkjøpene av klubber verden rundt? Blokkeringen av oppkjøpet av Newcastle, sett opp mot resten av røkla, pga?...

3

LaGoeba

Til gjengjeld kan vi jo kanskje vurdere årsakene til at vi faktisk er kommet hit, samt hvordan organisasjonene faktisk opererer. Platini? Blatter? isfjellet under. I Premier League se

Jeg sier ikke at disse har noe rett i sine tidligere handlinger. UEFA og disse organisasjonene gidder jeg ikke å forsvare.

Men det gjør ikke denne ligaen noe mer riktig, i hvert fall ikke som supporter.

Man kan godt si at det deilig å se UEFA/FIFA/PL osv svette og få seg en smell, men når konsekvensene er at fotballen kommer til å bli fundementalt forandret, så mener jeg at det ikke er like gøy lengre.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...