Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

Korgutt

Så var det denne 50+1 greia da. De må ha med seg supporterne på dette.

1

LaGoeba

Leipzig har vel ikke denne modellen(?)

1

Korgutt

Ble de ikke prakket på den modellen av Bundesliga? Jeg vet at det har vært kraftige reaksjoner fra de andre klubbene mot hvordan de har vært organisert.

1

TheOpiate

Denne regel har RB allerede klart å jobbe seg rundt ved at det koster skjorta å være medlem i klubben. Det sitter kun ett fåtall personer som er medlemmer, og de styres visstnok 100% av RB-konsernet. Ergo skulle det være null problemer for RB å stemme gjennom en deltagelse om de ønsker det

1

Canucks

Er det duket for at Bayern endrer prisen for medlem for å skvise ut vanlige fans for å bli med?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...