Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer

Tangsprell

Og dette kommer til å skje hver sesong når klubber kommer i en posisjon der de er hektet av gullet. Kan bli halve sesonger der storklubber behandler Premier League som Ligacupen.

1

missChance

Kan bli halve sesonger der storklubber behandler Premier League som Ligacupen.

Og det blir det som avgjør hvem som vinner ligaen, og får CL-spill (hvis CL da eksisterer).

Det er jo helt uholdbart. Da må faktisk disse klubbene ut av ligasystemet.

1

HenryLegend

Jepp, kan jo like gjerne rykke ned da. PL vil ikke bety noen ting lengre for disse 6 klubbene. Tjener uansett svært godt i superligaen. 35 milliarder bare for å si ja, helt utrolig.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Fortid og framtid - Viking for alltid

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...