Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kommet mye nyheter nå i dag. UEFA var ventet med en pressemelding angående det nye formatet til CL senere i kveld, men nå i ettermiddag, så har ting tatt en brå vending med nyheten om at en superliga er klar, og at Man City, Man Utd, Liverpool, Chelsea og Tottenham har sagt ja. De øvrige lagene er Real Madrid, Barcelona, Milan, Inter og Juventus. PSG og Bayern har takket nei pga lojalitet til sine lands ligasystemer og det europeiske cup-formatet.

FIFA og UEFA har tidligere vært klare på konsekvensene rundt dette, og spørs om man allerede nå i sommer får se konsekvensene av dette. Spillere tilhørende disse klubbene blir utestengt fra EM og VM. Skal heller ikke se bort i fra at Real Madrid, Man City og Chelsea diskes fra CL tvert om det kommer en melding om at disse lagene er enige om en superliga.

2
4,9k kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Ari_Boy

Perez er jo helt på tryne. Ingen store signeringer i sommer skriver han. Nei kjøp billigere spillere, og tjen penger inn på andre måter. Jeg har personlig ingen behov for å se lønningene stige enda mer, og salg på superstjerner øke til 3 milliarder kroner. Det at de spanske klubbene er nå i økonomiske krise, ligger ene og alene på dem. Ser du kjøpene Real Madrid og BArcelona har gjort de siste par årene, selv i den økonomiske situasjonen de påstår de er i, da er det litt spesielt at en etter et par år går å klager på UEFA.

Han er en løgner og bedrager til de grader. Alt han gjør og sier er manipulativt. Han påstår at de mellom 16-24 år er bare interessert i storkampene. Ingen statistikk eller form for dokumentasjon for at dette er sant blir brukt. Ouf få han i fengsel.

1

stikkpillen

Du har helt rett i alt du skriver, men innkjøp av spillere er jo bare litt av problemet, de skal jo lønnes også. verste eksempel er jo Messi, det er jo ren galskap at noen skal tjene en mill om dagen, eller vent litt, karrieren er jo så kort må vite.

En ting er rike eiere, få det vekk, men hva med griskheten til ledere, spillere, trenere og ikke minst agenter?

Man er nødt til å sette fokus på dette. Når utgifter er høyere enn inntekter vil det alltid være spørsmål om tid før alt kollapser, om man ikke endrer kurs.

1

Columbus_3

En ting er rike eiere, få det vekk, men hva med griskheten til ledere, spillere, trenere og ikke minst agenter?

Man er nødt til å sette fokus på dette. Når utgifter er høyere enn inntekter vil det alltid være spørsmål om tid før alt kollapser, om man ikke endrer kurs.

Vi hadde et godt eksempel på denne griskheten da en agent og faren til en norsk "salgsvare" fartet Europa rundt på jakt etter penger. Ser stygt ut.

2

Aguero16

men hva med griskheten til ledere, spillere, trenere og ikke minst agenter?

det du nevner her er vel roten til problema.

2

Rikssynseren2013

erste eksempel er jo Messi, det er jo ren galskap at noen skal tjene en mill om dagen

Han tjener nærmere 3 millioner kroner om dagen.

1

Folkflesk

Perez er jo helt på tryne. Ingen store signeringer i sommer skriver han.

Ren syting. "Se hva som skjer når dere ødelegger leketøyet mitt", liksom. Vet ikke om han ligner mest på komiske Ali eller Trump, men det er utrolig hvis noen som helst sitter igjen med et snev av respekt for den kødden etter dette.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Norsk

Fotball - Norsk

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Fotball - Spill

Fotball - Spill

Bilde

Viking FK

Diskusjon om Viking FK

Bilde

Liverpool Football Club

Forum for the true reds - YNWA

Laster...